Onhan täällä nuo tittelit, joita heruu postausmäärän kasvaessa. Varmaan on rajattavissa, että postaukset torille ei määrää kasvata.

Asia saattaa vaikuttaa pieneltä harmilta mutta kuten kaikessa muussakin näissä rättihommissa, fiilis määrää. Ei kiinnosta vaikuttaa torin puolella kun se on niin nihkeää hommaa ja siitä tulee paska fiilis.
Sinänsä ymmärrän mikä nykyisessä mallissa ärsyttää, mutta ainakin omalla kohdalla uudistus olisi aika epätoivottu. Postauksia ei kauheasti kerry, mutta foorumia tulee selailtua päivittäin ja torillakin neljät kaupat tänä vuonna tehty. Tällä uudistuksella ainakin viestimäärällä mitattuna rajattaisiin uudemmat käyttäjät tehokkaasti pois torin puolelta, jollei sitten aktiivisuutta mitattaisi ihan kuukausitasolla, mikä taas voi mennä aika hankalaksi.
Ymmärrän kyllä pointin mutta pakko olla samaa mieltä cortezmaan kanssa. Tuoreempien käyttäjien pitäisi alkaa postaamaan pikavauhdilla muille alueille ja se taas johtaisi melko varmasti uusiin Alspe-tilanteisiin.
Myynyt kymmeniä kertoja nollan viestin käyttäjille eikä ole ollut ongelmia. Ostamisesta en muista. Stylezeitgeist -tyylinen rajaus (lue: esim. 25 postausta muilla osioilla) ilmeisesti harkinnassa? Ostajien ostalta omaan myynti-ilmoitukseen voi lisätä maininnan, ei kaupankäyntiä nollapostaajien kanssa tms.
Eikö aika luonteva palstamoderoinnin ensimmäinen askel ole rajata oikeus alkuperäisiin postauksiin esim. 1kk+ vanhoille tileille? En tiedä miten puree myyntipalstoilla, mutta noin yleisesti karsii aika paljon löysää pois ympäristöissä, jotka edellyttää rekisteröitymistä.

Jos vastaava rajoite on jo olemassa niin oops nevermind.

EDIT: niin ja voi kai sitä kommentointiakin rajata yhtä lailla.
Ihan hyviä pointteja yllä, mutta sitäkin kannattaa kelata, että miten tuo vaikuttaa torin tarjontaan.

Esmes unruh ei taida muuten paljon forkalla pyöriä, mutta torille tulee tasaseen tahtiin hyvää kamaa asiallisin hinnoin. Muitakin melkein vastaavia myyjiä taitaa olla.
Spectator kirjoitti:Käynyt tässä taas päivänä, parina mielessä, että kannattaisiko tätä toria jotenkin rajata niille, jotka foorumia muutenkin oikeasti käyttävät? Mulla ei ole kuin loistavia kaupankäyntikokemuksia sellaisten käyttäjien kanssa, joiden nimimerkki on muutenkin jäänyt mieleen ja jokaikinen renkaidenpotkinta, feidaus, epäkohtelias piittaamattomuus tai suoranaiset oharit liittyvät käyttäjiin, joiden kaikki viestit ovat torilla. Ymmärrän toki, että moni haluaa mahdollisimman monta ostajaehdokasta räteilleen mutta itse olisin säästänyt ihan turhaa työtä ja vitutusta paljon jos olisi voinut rajata vaikka oman viestinsä näkyvyyden jollain aktiivisuusparametrilla. Vakiotyypit sentään ilmoittaa jos mitat ei natsaa tai eivät varaamaansa haluakaan lunastaa ja loggaavat sentään välillä sisään katsastamaan viestinsä ja myyntiketjunsa.

Sitäpaitsi vähenisi paljon tuo huudossa, torilla yms myös kaupattava gantti, henkkamaukka yms. sälä.


Tää on vähän ikävä juttu sinänsä kun omat postaukset keskittyvät enemmän torille, mä kun en muodista yhtään mitään tiedä niin panostan thredien lueskeluun enemmän kuin kommentointiin. Eiks tätä varten oo mitään ignorelistaa, että jos tulee huono kokemus ostajaehdokkaasta niin voi heittää blacklistille? :)
Uskoisin, että tällä foorumilla on monia aktiivisia seuraajia, jotka eivät juurikaan osallistu keskusteluun. Itse olen yksi heistä. Toki voin osallistua keskusteluun, jos vain koen, että minulla on sille jotain annettavaa. Muiden osioiden tapaan seuraan säännöllisesti myös torin tarjontaa.

Näin reilun vuoden jälkeen tuntuisi hieman hölmöltä alkaa spämmäämään 25 postausta tyylit-puolelle vain siksi, että voisin jatkossa seurata myös toria. Keskustelun laatua tällainen muutos ei ainakaan parantaisi. Uskoisin myös, että moni tyylit-osiolle kirjoittava on löytänyt tiensä sinne juuri torin kautta. Tällä argumentilla ei tietystikään ole arvoa, jos oletetaan, että vakioporukan ulkopuoliset tulokkaat ovat vain potentiaalisia henkkamaukan, gantin ja yms. sälän kaupittelijoita.
Hyvää keskustelua. Postausrajaa ei tule, koska se tosiaan johtaa helposti nollatason viesteihin. Tarvittaessa voisi harkita aikarajaa, eli rekisteröitymisen jälkeen x päivään ei voisi postata torille. (Tai ollenkaan, koska samalla se vähentäisi spammiviestejä.) Tämä tosin ei vaikuttane ohareiden määrään, vaan enemmänkin siihen H&M/Gant-osastoon ("laitetaan nyt tonnekin kun siellä näköjään myydään jotain miesten juttuja"), jota muutenkin on torilla todella vähän.

Oman kokemukseni mukaan kaupankäynti foorumilla toimii hyvin, ja olemme tähän asti selvinneet ilman sen isompaa sääntelyä tai ohjausta. Jos sääntöjä on liikaa, ei foorumin ilmapiiristä tule kovin ystävällistä. Vahvuutta tärkeämpää on sopeutumiskyky.

Ehdotuksia otetaan silti vastaan jatkossakin.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.