Tänään ekaa kertaa tänä talvena Alpan crewneck käytössä ja jälleen yllättää miten mukava ja ilmava voi samalla tosi lämmin paita olla. Nyt täytyy ottaa vahvemmin kiertoon mukaan.
babar kirjoitti:^Tuleeko tuohon jokin vyöviritelmä?

Joku naru olisi kätevä. Toki sellaisen lisääminen jälkikäteen ei ole mahdotonta ja saa sellaisen kuin haluaakin.
Ei tuo nyt poissuljettua ole, vaikka joku tuollainen tehtäisiin, jos sellaista jengi toivoo. Vaikka sitten "lisävarusteena", on sen verran simppeli.
Lauri kirjoitti:Jos tuo ylänappiasian teettäminen/tekeminen kiinnostaa, niin voin pyytää tehtaalta noita nappeja meille ja voidaan postitella kiinnostuneille.


Hommasitteko näitä nappeja? Voisi kiinnostaa lisätä omaan ylänappi. Toisaalta jos laittaa tuonne kauluksen alle niin eipä sen juuri samanlainen tarvi olla.
Tätä ennen kukaan ei tainnut ilmaista kiinnostustaan, joten napit on tehtaalla.

Mutta tämä järjestyy. Voin koittaa junailla seuraavan lähetyksen mukaan noita nappeja. Laittakaa mulle yv:llä osoitetiedot, niin laitellaan tulemaan!

Jos shaalit/crewneckit on olleet kovalla käytöllä, niin kannattaa tsekata kyynärpäiden neuloksen kunto. Tämä erityisesti niille, jotka käyttävät neuleita paljon esimerkiksi toimistotöissä ja kyynärpäihin kohdistuu paljon hankausta käsinojaa/pöytää vasten. Kuluman huomaa ohenneista langoista pingotettaessa neuletta kyynärpään kohdalta.

Yksi tapaus on tullut vastaan, jossa shaalineule on ollut jatkuvassa työkäytössä ja kyynärpäästä on langat hiertyneet sen verran ohuiksi, että neule täytyy paikata/parsia kyynärpään kohdalta.

Vahviketta/kyynärpaikkaa kannattaa asentaa jo ennen kuin langat vetelevät viimeisiään.

In-house korjaus/huolto/patch-palvelu neuleille on kehitysvaiheessa ja tavoite on avata sellainen palvelu vielä tämän vuoden aikana.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.