Saman Tampereella, on kyllä ollut jo useamman viikon. Viime talvena tuli luisteltua reilut 200km, ja tällä kaudella on mennyt jo 300km ja eiköhän tässä ole vielä kelejä jäljellä muutama viikko.
Jooh, tosi hyvään väliin sattu vajaan kolmen viikon lomat. Vähän on viileätä muutamina päivinä ollut, mutta sehän on vaan pukeutumiskysymys! En oo ehkä koskaan aikuisiällä ollu ulkoilusta näin innostunu, haha
Joo! Oon viettäny näin paljon aikaa ulkona viimeks varmaan joskus lapsena. Kaivarin nurkilla tullut viihdyttyä erityisen hyvin ja sit jäällä on ollu kiva käydä pyörimässä. Hullu lenkkeilymotivaatio tulee kyl.
Malediiveilla paistaa aurinko ja vesi on kirkasta. Hyvä fiilis olla pitkästä aikaa lomalla, jonka suurimmat ongelmat on luokkaa ”nukkuuko ruoka-ajan ohi”.
Kaff kirjoitti:Malediiveilla paistaa aurinko ja vesi on kirkasta. Hyvä fiilis olla pitkästä aikaa lomalla, jonka suurimmat ongelmat on luokkaa ”nukkuuko ruoka-ajan ohi”.


No nyt kuulostaa siltä, että hyvä mieli tulisi itsellekin. Tän kylmyyden vois vaihtaa tuohon...
Esitän pahoittelut tyhmästä viestistä. Tarkoitus oli vain kärjistää DLA:n näkemystä pakkasista pidemmälle, ts. voisi loppua pakkanen jo.
Hyvää mieltä tuo terveen esikoispojan syntymä. Ehkä isoin rajapyykki omassa elämässäni ja paljon muuttuu mut tällä hetkellä en vois olla onnellisempi!
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.