Tech wearistä tiedä mitään, mut toi on liian fashion kyl. Muutaman vuoden takainen Cabourn x Karrimor on sen sijaan edelleen aika siisti:

Kuva
Onhan toi tollanen gimmick, mutta kovana repunkäyttäjänä voisin kuvitella että jossain tilanteissa esim. pyörällä liikkuessa voisi olla käteväkin. Kännykkä yms. sit etupuolelle. Mut joo, on mulla parkassakin selässä iso tasku jota en koskaan käytä.
Onhan tuossa se, että samanaikaisesti ei toimi kunnolla reppuna ja estää repun pitämisen. Kaksi funktiota toteutettu näppärästi.
Etsinnässä kevätkeleille hengittävä ja hupullinen softshell-takki. Tulisi lähinnä kaupunkikäyttöön ja työmatkapyöräilyyn. Värinä musta ja malliltaan mahdollisimman pelkistetty. Autismi ei ole vielä kehittynyt sille tasolle asti, että näkyvät logot olisi mikään ongelma. Budjetti mielellään välillä 0-200€.

Kuva
Arc'teryxin takit miellyttävät silmää ja harkitsen vahvasti kuvassa olevan takin poistamista. https://arcteryx.com/fi/en/shop/mens/solano-jacket

Onko porukalla kokemusta Arc'teryxin laadusta tai kokopolitiikasta? Omat mitat 193/85 ja takin alle tulisi mahtua perus college tai neule. Normaalisti yläosat kokoa L, joten pärjäisinkö sillä vai tulisiko mennä size up?

Menettelisikö budjettivaihtoehtona Uniqlon blocktech parka?
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.