DLA:n kuvanlaatua on ilo katsella. Fiteistä en osaa kommentoida muuta kuin että näyttää hyvältä kuten aina. Tykkään erityisesti nahkatakista.

riku_:lla on sellaista settiä, mitä voisin kuvitella itselle. Our Legacyn takki oli liipasimella. Tykkään kovasti.

alspella toimii toi Red Wing -juttu. Välillä harmittaa, että myin omat moc toet pois. Siinä on kengät, joiden kans ei voi mennä pieleen. Pitää katsoa, jos vielä joskus ostais charcoalit tai mustat.

Ulsterin jutut toimii sen perusteella, mitä noista tuijotteluista pystyy sanomaan. Yuketeneille aina peukkua.

Laitetaan lopuksi jotain omaa.

Kuva
^Aspesin parka? Toimiva setti ilman kikkailua, mutta valkoiset tennarit jättäisin mieluummin kevyempiin kevät/kesäsetteihin. Parkan kanssa jalkaan laittaisin rouheemmat derbyt/bootsit.
pnza kirjoitti:^Aspesin parka? Toimiva setti ilman kikkailua, mutta valkoiset tennarit jättäisin mieluummin kevyempiin kevät/kesäsetteihin. Parkan kanssa jalkaan laittaisin rouheemmat derbyt/bootsit.

Aspesin parkettone. Suosittelen, jos tulee jossain vastaan alennuksessa. Mahtava takki.

Hyvä ehdotus. Mustat derbyt ja bootsit kiinnostaa, mutta ei enää osaa ostaa kuin tennareita. Sen sijaan, että katselisi "aikuisten oikeita kenkiä", sitä miettii jotain Vansin old skooleja. Vanhemmiten pitää yrittää olla nuorekas.

Syksystä asti jaloissa on ollut CP:n gummyt tai New Balancen MLNBMBK Niobiumit. Jos on NB:t, vaihdan töissä toiset tennarit jalkaan. Talvikengät on hyvä omistaa.
Kuvaa varten poseeraaminen on niin vaikeaa että kyllä siinä hymy hyytyy.

Tässä taas yksi esimerkki (viimeviikolta):
Kuva

Tagliatore, LG, Anglo-Italian Company, C&J
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.