Jooh, taisin tuota käyttää hetken mut sitten unohtui. Ongelmana on että tottunu navigoimaan takaisin sivuston sisällä ylälaidan "lukemattomat" kautta. Pitää taas yrittää :D
Kuva

Yksityisviesti lomakkeella vastaanottaja haku ja Lisää-painikkeet menevät päällekkäin, ja Etsi käyttäjä -linkki on piilossa. Korjauksena tomii esim. textarea elementin siirtäminen tuolta dt -> label sisältä, tuonne dd elementtiin missä nuo buttonit ja linkkikin on.
Fossé Colline kirjoitti:En tiedä olenko tulossa hulluksi, mutta kun siirryn selaimella edelliselle sivulle, niin foorumi heittää vielä sitä edellisen sivun ruutuun. Tätä tapahtuu niin läppärillä kuin puhelimella. Eli kun vaikka siirryn etusivulta alaosioon ja siitä johonkin topiciin, niin takaisin-painikkeella olen taas etusivulla.


Tää probleema muuten jatkuu edelleen.
jteperi kirjoitti:Yksityisviesti lomakkeella vastaanottaja haku ja Lisää-painikkeet menevät päällekkäin, ja Etsi käyttäjä -linkki on piilossa.

Fiksattu.

kvarkki kirjoitti:kun siirryn selaimella edelliselle sivulle, niin foorumi heittää vielä sitä edellisen sivun ruutuun

Saan tämän toistettua Safarilla, jos klikkaan seuraavalle sivulle ennen kuin nykyinen sivu on latautunut. En tiedä mitä tälle vois tehdä.
Miiäs juttu nää pirun mainokset on? Onko hiukkasen ärsyttävät puhelimella käyttää kun tulee puolen ruudun kokoiset auto tai eläinpuisto ja mitälie mainokset silmille. Ei hyvä!

Edit: purupaalit verkosta wtf!
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.