Vieläkö joku on jaksanut omaa olutta panna? Itsellä vuosi takana nyt ja 16 bätsiä tehtynä. Ei ole tullut rahaa kannettua pitkäripaseen ollenkaan kotona juodun oluen osalta vaan kaikki kulutus mennyt omista. Reissuun ei oikein pullotettu kotibisse niin hyvin kyllä sitten sovellu. Aivan parasta harrastamista kyllä.
^ Kyllä tässä vielä jaksaa, oluiden laatukin noussut jo ihan hyväksi. Toisaalta viime erää pullotettaessa tuli aika karu palautus maanpinnalle, kun weizenbock tuoksui tuhkakupille ja rikille (jonkun verran mallasta paloi kiinni pohjaan ja vierrettä tuli keitettyä se 90 min).

Kannattaa katsoa jos pystyy vaihtamaan pulloja muiden alan harrastajien kanssa, löytyy toisinaan aika mielenkiintoista kamaa. Jääkaapissa venailee juuri pari pulloa pihlajanmarja-hapanolutta. Tuomio&Koneen Sorbuksen herra soimaan ja tuota lasiin.
Ajattelin alkanutta #kesäkuntoon-projektia varten testata Helsingin parhaat pizza-mestat (tai paikat, joista saa erinomaista lättyä, vaikkei ehkä täysin tähän keskittynyt olisikaan). Näitä kun näyttää nyt tulevan koko ajan lisää ja lisää..

Puuttuuko listalta joku?

- Via Tribunali
- Daddy Green's
- Fornitaly
- Capperi
- Skiffer
- Linko
- Putte's
- Alfons
- Skiffer
- Pjazza
- Bacco (?)
- Pontus (?)

- Pizza Hut
Pizzariumin perus Margherita on todella hyvä! Toki roomalainen levypizza on erilaista kuin nää Napoliin kumartavat, mutta jos ei ole testattu, niin kannattaa. Ne palat on btw yllättävän täyttäviä. Neljällä sai jo aivan kauhean olon.
Listalle Niemenmäessä sijaitseva Pizza MIX. Italialaisen jannun pyörittämä mesta jossa ei ole panostettu mihinkään turhaan esim. sisustukseen. Ankean näköinen kiska mutta hyvät pizzat. Bonarina telkkarissa pyörivä Rai Uno tai maantiepyöräilykisa sekä italialaiset limut joita tuovat itse maahan.
Pontuksella lähes sama lista kuin Puttessa, mut kyl se silti kannattaa.

Skifferin Kallion toimipisteestä löytyy kans erikseen lokaalispessu, muistaakseni Harjun Makkaratehtaan tuotteita käyttävä.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.