Maalaisjärjellä ajateltuna se riittää, kun poistaa tuotteen sieltä aloitusviestistä tai kirjoittaa sen kohdalle, että myyty.

Laitetaan bannikirveet teroitukseen.
Kaikkein turhinta on kailottaa myynti-ilmoituksessa koko foorumille että on lähettänyt yv:n. Tästä voi pääasiassa syyttää muita kuin myyjää mut välillä myyjäkin sortuu kertomaan että kyseiseen viestiin on vastattu.

Ei ehkä se elämän merkittävin asia mut missä logiikka?
Spectator kirjoitti:Hinnan alennus, tuotteiden lisäys, kysymykseen vastaus. Siinäpä ne hyvät syyt nostaa omaa ketjuaan.

Samaa mieltä. Jos on jotain myyty, sen voi muokata alkuperäiseen postaukseen eikä siitä tarvitse erikseen mainita. Yksityisviestiäkin voi lähettää jonossa oleville. Itse ainakin hoidan kaupat, kyselyt ja vastaukset aina yksityisviesteillä.
Sori jos on tyhmä kyssäri mutta kun ei löydy. Mistä ihmeestä löytyy nappula jonkun keskustelualueen tai viestiketjun seuraamista varten? Ilmeisesti sellainen toiminto kuitenkin on.
^tämä!

On pitänyt samaa kirjoittaa tähän lankaan, että Omat asetukset --> Yleiset löytyy Seuratut-tabi, jossa kuvaus: "Alapuolella olevat alueet ja viestiketjut ovat seurannassa. Saat ilmoituksen aina uusista viesteistä. Voit lopettaa seurannan valitsemalla haluamasi ketjun tai alueen ja napsauttamalla Lopeta seuranta -nappulaa."

Täbillä ei kuitenkaan ole mitään klikattavaa eikä esimerkiksi keskustelualuenäkymästä löydy seuraa-painiketta. Onko tämä ominaisuus jostain palstan asetuksista kytketty pois päältä? Voisiko sen kääntää käyttöön tai vaihtoehtoisesti salatun napin sijainnin paljastaa?
En tiedä olenko tulossa hulluksi, mutta kun siirryn selaimella edelliselle sivulle, niin foorumi heittää vielä sitä edellisen sivun ruutuun. Tätä tapahtuu niin läppärillä kuin puhelimella. Eli kun vaikka siirryn etusivulta alaosioon ja siitä johonkin topiciin, niin takaisin-painikkeella olen taas etusivulla.
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.