Muistaakseni ei mikään halpa mesta linssien suhteen tuo Optiikkahuone. Jos tämä nyt on se liike jota pyörittää vanhempi mies? Suorat tarjoukset vain ”huippulinsseistä” ja erikseen piti kusellä muut hinnat. Tästä tosin 1.5 vuotta aikaa.

Fredalla on yksi isohko optikkoliike jossa on ehkä surkein asiakaspalvelu ikinä; ainakin siellä oli töissä pari selkeästi elämäänsä kyllästynyttä keski-ikäistä rouvaa/naishenkilöä. Siihen en suosittele jalalla astumaan.

Siinä samoilla holleilla fredalla on myös sellainen todella pieni vanha silmälasikauppa joka kannattaa tsekata. Valikoimasta voi löytyä yllättäviä helmiä, en vaan nyt muista sen nimeä.

Omat suositukset stadissa menee Kuitenkin Helsingin Katseelle ja Trend Opticille. Kummassakin hyvät hinnat ja paras asiakaspalvelu.

Pitääkin käväistä huomenna itsekin Katseessa fixaamassa vähän noita omia Oliver Peopleseja.
Nyt muistan; se huonon asiakaspalvelun mesta oli La Lunette ja se pieni ’ässä hihasta’ butiikki Vesa Pallasvesan Optishop. Jälkimmäisessä ei tosin ollut kovinkaan edulliset linssit ja La Lunetessa ei päästy edes niinkään pitkälle-hyvä jos päivää sanottiin.
Uusien rillien hankinta tuli taas ajankohtaiseksi ja kävin kiertämässä kaupungin suppean optikkovalikoiman tuloksetta läpi. Helsinkiin asti ei kiinnostaisi pelkkien lasien perässä lähteä, joten olisiko jollain suositella hyvää verkkokauppaa lasien tilaamiseen?

Kehysten haluttu tyyli on tiedossa ja omille kasvoille sopivat mitat saan helposti edellisistä laseista, niin tilaamisen ei pitäisi olla ihan mahdoton juttu. Ainakin Oliver Peoplesilla näyttäisi olevan sopivia malleja. Onko muita merkkejä mitä suositella?
Riippuu, miten paljon haluat hifistellä ja mitä haet. Mulla on ollut Persoleita ja nyt Polo Ralph Laurenit. Jos et hae mitään erikoisuuksia, Lensway on ihan ok. Aurinkolasitkin on vaan Ray-Banit.

Mulla ongelma ei ole kivijalkaliikkeiden valikoima, vaan se, että joka mallista on se yksi koko, joka on yleensä large tai korkeintaan medium. Usein pienempi koko tai toinen väri näyttäis paremmalta, mutta tarjolla on tasan yhtä kokoa yhdessä värissä.
Nine kirjoitti:Mulla ongelma ei ole kivijalkaliikkeiden valikoima, vaan se, että joka mallista on se yksi koko, joka on yleensä large tai korkeintaan medium. Usein pienempi koko tai toinen väri näyttäis paremmalta, mutta tarjolla on tasan yhtä kokoa yhdessä värissä.


Tämä juuri koitui myös itsellä ongelmaksi. Toisaalta hyvä vaan ettei löytynyt kivijalasta sopivia. Päädyin lopulta tilaamaan Tom Fordin kehykset lenswayltä hintaan 185e sisältäen heidän "premium" yksiteholinssit. Samaa kehystä olisi ollut myös Synsamilla myynnissä itselle väärässä koossa ja hinta paremmilla linsseillä olisi ollut siellä 416e.

Mikäli toimitus sujuu ongelmitta ja linssien laatuun voi olla tyytyväinen, on aika kova kynnys enään käydä kivijalasta laseja hankkimassa. Sen verran iso ero hinnoissa ja valikoimassa.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.