blgr kirjoitti:
riku_ kirjoitti:
Joo, kun sais edes valita tuon et jättäis lähikauppaan. Jos huominen (arvioitu) toimitus ei onnistu vaikka himassa olenkin venailemassa niin viekö nuo sitten paketit lähikauppaan vai yrittääkö toimittaa joku toinen kerta?



Muistaakseni jättää lapun, että pitää sopia uusi kuljetus. Tässä tulee hauskuus, kun aspaan ei pääse läpi =). Muistaakseni n. 45min puhelin odottamisella olen päässyt läpi. Mailin voi unohtaa. Kerran lähetin maililla heille valtakirjan, jotta kuski saa jättää ovelle. Aspan henkilö neuvoi jonkun spesiaalin otsikon viestiin ja pyysi lähettämään mah.pian. Ilmeisesti muihin ei reagoida ollenkaan...
JJV kirjoitti:
Jkari kirjoitti:Pelkkää positiivista sanottavaa omalla kohdalla DHL kuljettajista, sekä yleisestä palvelusta.
.


DHL on ylivoimainen näissä asioissa, ei ikinä ongelmia. UPS ja PostNord aivan kamalia lafkoja.



Ennenkin on mainittu, mutta Tampereen alueella UPS toimii todella hyvin. Liuttu logistiikka hoitaa täällä ja toiminta on todella hyvää. Aina voi sopia kuljetuksen erikseen, tulee tekstari toimituspäivänä.
Pääsin postnordin aspaan läpi viimeksi, kun oli epäselvyyksiä. Eivät kuitenkaan osanneet auttaa asiassa. Postnordin sähköposti on hauska, kun laitat viestin sieltä ei tule ikinä vastausta ja vielä 2 viikkoa paketin toimituksen jälkeen mailiin tulee jotain vastaamme mahdollisimman pian -spämmiä.

Samat kokemukset kuin riku_:lla, Postnordin my pack -toimitukset on onnistuneet hyvin. Kerran oli järjestelmien kanssa ongelmaa, jonka vuoksi toimitus viivästyi. Paketti odotti lähikaupassa muutaman ylimääräisen päivän. DHL ja UPS menee DPD:n edelle täällä. DPD on ainoa, joka ei aina soita ennen toimitusta. Fedex on myös jees.
Jep tosiaan, PostNordin my pack -toimitus on jepa homma. Jospa sen pääsiskin valitsee ite.
Kotiintoimituksesta ei oo oikein mitään iloa kun aikaikkuna on minimissään jotain neljä tuntia – ja nyt tällä kerralla kuski oli tulossa etuajassa ja feidas koko homman kun en ollu viel mestoilla.
Duuniin tuominen; mieluummin poimin lähikaupasta.
Joo, nyt oli tullut viestiä et voi valita ens viikolle neljä eri vaihtoehtoa toimitukselle. Otin maanantaille mut eiköhän tääkin kärähdä jotenkin. Nytkin olis vaan niin näppärä ollu samalla ilmoittaa et pudottakaa se johki noutopisteeseen kun varmasti vievät sinne muutakin kamaa. Eri asia jos ois joku kymmenien kilojen lähetys mut nyt puhutaan kilon kenkäpaketista, jonka kotiintoimitus on muutenki vähän niin ja näin aina keskustassa asuvalle jengille.
Tampereella PostNordin toimituksia hoitaa joku paikallinen firma aivan vasemmalla kädellä. Minkäänlaisia ohjeita toimitukseen liittyen ei lueta, vaikka ne jotenkin olisi tunnin jonotuksen jälkeen aspaan annettu. PostNordin aspa kyllä oli asiallinen, kun sen vihdoin tavoitti.
Perjantain iltajakeluun sovittu paketti toimitettiin maanantaina, kuulemma sinä perjantaina ei kukaan jakanut paketteja. Ainakaan itselleni aspa ei antanut mahdollisuutta muuttaa paketti lähikaupasta noudettavaksi. Kävin sitten itse hakemassa paketin terminaalista Pirkkalasta. En suosittele julkisilla.
haistelija kirjoitti:Tampereella PostNordin toimituksia hoitaa joku paikallinen firma aivan vasemmalla kädellä. Minkäänlaisia ohjeita toimitukseen liittyen ei lueta, vaikka ne jotenkin olisi tunnin jonotuksen jälkeen aspaan annettu. PostNordin aspa kyllä oli asiallinen, kun sen vihdoin tavoitti.
Perjantain iltajakeluun sovittu paketti toimitettiin maanantaina, kuulemma sinä perjantaina ei kukaan jakanut paketteja. Ainakaan itselleni aspa ei antanut mahdollisuutta muuttaa paketti lähikaupasta noudettavaksi. Kävin sitten itse hakemassa paketin terminaalista Pirkkalasta. En suosittele julkisilla.


Tän innoittamana päätin piruuttani kysästä Postnordin Facebook-sivulta yv:nä (tämmönen perustettu ilmeisesti nyt vuoden vaihteessa) et voiko noita toimittaa noudettavaksi johkin lähimarkettiin. Ei voinut mut ilmoitti että sen voi tosiaan tulla noutamaan Pirkkalasta tai toimittaa myös duunipaikalle. No, mää aattelin et käyn testaamassa tota noutoa kun autokin tuossa on. Se homma toimi hyvin eikä tarvii ny sitten alkuviikosta kärvistellä ja odotella tuleeko vai ei. Facebookissa vastasivat parin minuutin sisällä ja homma toimi erinomaisesti. Tiiä sit ku tuo yleistyy et miten nopeat on vastaukset mut ny homma toimi ja paketti on meikällä.
UPS:in kuskit ovat viime aikoina kieltäytyneet jättämästä sitä keltaista lappua. Pakettia ei voi uudelleen ohjata netissä ilman sitä lappua, joten sitten pitää soitella UPS:in palvelunumeroon Ruotsiin. Sieltä se kääntäminen lähikauppaan onnistuu joskus, joskus ei. Välillä UPS:ilta tulee tekstari jossa paketin saa ohjata suoraan Access Pointtiin noutoa varten. DHL edelleen paras kun lähikaupassa on niiden pakettiautomaatti.
Noutopalvelu on kaikilla firmoilla toiminut ihan hyvin mutta aina ei kauheesti kiinnostais fillaroida jonnekin perseeseen terminaaliin jos on maksanut ovelle tai vähintään lähikauppaan kuljettamisesta.
Milläs palautus omaan piikkiin Englantiin kannattaa tehdä? Olisi erittäin suotavaa, että paketti myös löytäisi perille. Kyseessä talvitakki, joka oli suht. Isoon lodjuun pakattu.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.