Huvitti lähinnä ton biisin jälkeen playerissa alkanut Quavon ja Lil' Yachtyn uus mestariteos. :D No mut, kaikkee pitää olla niinkun Petri sanoi jo kauan sitten.
Jokin tässä vaan iskee. Huhujen mukaan jotai uutta albumia olisi työstämässä, mutta mene ja tiedä. Viimeksi tuli albumi vuonna 2015.
Internetin ensimmäinen poikabändi Brockhampton iskee todella kovaa!





Sad rap myös kovassa kuuntelussa. Vaikka genre ei kiinnostaisi, kannattaa lukea tämä juttu

I
f hip-hop has historically focussed on invincibility, this generation is fixated on mortality.


Lil Xan erittäin kova ja toki Peep. Tuo emon yhdistäminen räppiin vain toimii todella lujaa, Täytän 35 tänä vuotta, mutta Peep onnistui tavoittamaan jotain olennaista siitä, miltä elämä tuntuu, vaikka toki mukana on paljon päihteiden glamorisointia jne. Mutta silti ollaan jossain siellä, miltä elämä tuntuu AD 2017 JA 2018. Kuolema on kuitenkin sillä tavalla universaali aihe, että jokainen täältä ja jokainen, jonka jokainen tuntee kuolee jonakin päivänä. Aihe sellainen, että sitä kannattaa miettiä erityisesti nukkumaan mennessä ja herätessä. Oikeastaan se kannattaa pitää koko ajan mielessä. T: angstinen teini-Pepe

PS. Kuten Carolssin mainoksessa ysärillä sanottiin, kasva isoksi, älä aikuiseksi







lil peepin kohtalo oli kyllä sääli, mutta olihan ton jätkän musa suora verrokki räkänokkaräpin linkin parkille. ihan hirveetä kamaa. lil pump ja lil purrp sen sijaan toimii ja tässä ihan vakavasti mietttii pitääkö ensi kesänä lähteä ekaa kertaa ikinä blockfesteille.
jari kirjoitti:lil peepin kohtalo oli kyllä sääli, mutta olihan ton jätkän musa suora verrokki räkänokkaräpin linkin parkille. ihan hirveetä kamaa. lil pump ja lil purrp sen sijaan toimii ja tässä ihan vakavasti mietttii pitääkö ensi kesänä lähteä ekaa kertaa ikinä blockfesteille.


Peep toimii mulle kyllä lujaa. Tulee hyvällä tavalla nostalginen fiilis lukion alusta, kun Linkin Parkin eka oli tullut. Itse asiassa Peep on väärässä langassa, koska en sen musaa räpiksi laskisi. Peep oli osa 2010-luvun lopun emo-revivalia. Tyyppi oli pikemminkin laulaja, jonka biisessä oli vain paljon vaikutteita räpistä.

Diggaan menosta, koska oltiin 4-real, kuten Richey Edwards. Vaikka kuolema oli ilmeisesti vahinko, niin kyseessä oli aidosti masentunut ja itsetuhoinen ihminen. Todella sääli, että kävi kuten kävi.

Lil Pump ja Skoghostpurrp kyllä kiinnostaisi nähdä. Mielenkiintoista myös nähdä miten näiden ja esim Lil Uzi Vertin Xanaxin lopettaminen sujuu. Vahvoja bentsoja ei ihan noin vain lopeteta pitkän käytön jälkeen.
^ Toi on jännä genre. Itellä tuli samanlaisia fiiliksiä Weekndistä ja Frank Oceanin ekoista levyistä kuin Pepelle näistä janareista. Musa kuulostaa suhteellisen kaupalliselta, mutta yleisfiilis on kolkko, nihilistinen ja vieraantunut. MBDTF:ssä oli myös samanlaista otetta.

Toisaalta valkonaamojen kamaräppi on myös arvokasta aikalaiskuvaa jenkkien opioidiepidemiasta, joka on kaiken kaikkiaan suht käsittämätön kuvio.

Spoiler:
Drug overdoses have since become the leading cause of death of Americans under 50, with two-thirds of those deaths from opioids. In 2016, the crisis decreased overall life expectancy of Americans for the second consecutive year. Overall life expectancy fell from 78.7 to 78.6 years. Men were disproportionally more affected due to higher overdose death rates, with life expectancy declining from 76.3 to 76.1 years
Nää jäbät on selvää jatkumoa Weekendille ja Futurelle siinä, että opparit ja bentsot sekä merkityksetön seksi ovat kantavia teemoja - kuoleman ohella. Tykkään tuosta kaupallisesta ja tarttuvasta otteesta, vaikka tunnelma on todella vieraantunut ja sanoitukset erityisesti niin vilpittömiä ja tosissaan, että kuulostaa jo vitsiltä. Kannattaa katsoa oheinen lyhyt Noiseyn dokkari Lil Xanista, joka ei btw ole valkoinen, jos sillä mitään väliä on.



Tuo opioidiepidemia on kyllä täysin käsittämätön juttu. Toisaalta siitä on tehty osittain niin iso numero, koska se osuu nimenomaan valkoisiin tällä kertaa. Kanadass tilanne on myös todella paha. Vice on raportoinut molempien maiden tilanteesta todella paljon. Ensin Bigpharma lobbaa Oxyn laajalti läpi turvallisena vaihtoehtona. Sitä määrätään vuosikaudet holtittomasti. Yhtäkkiä tilanteeseen herätään, mutta on valtava määrä ihmisiä pahassa koukussa eri sosiaaliluokista. Samaan aikaan työpaikkoja on hävinnyt paljon ja ilmapiiri on yleisesti toivoton. Pillerit ovat kalliita kadulta, joten jengii siirtyy lopulta heroiiniin. Kiinasta virtaa fentanyylia, jota löytyy kaikenlaisten aineiden joukosta. Esimerkiksi Kanadassa pyörii paljon feikki-oxyja, jotka ovat fentanyylia.

Oppareiden lisäksi toinen mielenkiintoinen puoli on kamaräpin bentsofiilistely. Rauhoittavista lääkkeistä ei kuitenkaan mitään euforiaa saa, joten olen kummeksinut menoa. Ymmärrän hyvin, että Lil Peep oli syväll Xanax-koukussa kärsiessä vakavasta ahdistuksesta, mutta noin niinkuin yleisesti todella erikoista. Ehkä kolkko ja vieraantunut meno tulee juurikin bentsoista jengin ollessa täysin turtaa.

Highsnobietyn haastiksessa Peepin meno vaikutti todella karulta, joten sinänsä kuolema ei yllättänyt.

The Peep I meet today is the “Benz Truck (гелик)” version, drawling words, almost comatosed. He’s clearly exhausted from touring and promo, which goes some way to explaining why he’s so maxed out right now but, to be frank, I’ve also never interviewed anyone that seems to be this high before (at one point he leans his head back and closes his eyes and I’m pretty sure he’s fallen asleep).


Referenssinä vielä Benz Truck, jossa koomaflow tulee hyvin esiin.



#gothboiclique
Kova video taas kerran, ei nyt ihan T-Shirt -hyvä mut kiva nähdä muutakin kuin trap house -heilumista.



Levy tosin oli pettymys, liikaa yhdentekeviä biisejä. Tai ylipäätään biisejä oli ihan liikaa.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.