Pepe kirjoitti:Rip Lil Peep

Joo, ei noin nuorena kenenkään tarvitsisi heittää lusikka nurkkaan. Vaikka en hirveen monesta biisistä tykännyt, silti ihan hyvää melankolista ja muutoin hyvää saundia oli tarjolla mm. näissä stygeissä:

Mulla on isoja vaikeuksia ymmärtää tätä musiikkia, mut tuotantona kyl ihan helvetin asiallinen. Maailmanluokan toteutus, hats off koko jengille.
Lowkey palas viime viikolla seitsemän vuoden tauon jälkeen Fire In The Boothiin. Veto piti tallentaa jo kesällä mutta peruuntui Grenfellin palon myötä ja Charlie Sloth otti paskiksen ja kiukutteli peruuntumista näihin päiviin saakka. Veto tulee eetteriin tänään klo 23 meitin aikaa. Sillä välin kantsii lämmittelyksi tsekata tää seitsemän vuoden takainen melko eeppinen ja historiallinen freestyle brittihopin suurelta mestarilta:



Jos Lowkey ei ole tuttu niin ei muuta kuin googlet ja muut käyttöön. Yks viime vuosikymmenen merkittävin mc vaikka juuri muualla kuin Palestiinassa ja Briteissä miestä ei liiemmin tiedetä. Viime vuonna Lowkey palas opiskeluiden parista taas mikin varteen, luojan kiitos.
blgr kirjoitti:Yks viime vuosikymmenen merkittävin mc vaikka juuri muualla kuin Palestiinassa ja Briteissä miestä ei liiemmin tiedetä.


Loppu kumoaa alun?
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.