Tällä hetkellä rotaatiossa fiiliksen mukaan:

- Terre d'Hermes
- Creed Royal Oud (tää on fantastinen)
- Dior Homme Intense
- Tom Ford Tobacco Vanille
- Byredo Gypsy Water

Keväällä pitää hommata Aventusta ja Tom Fordin Costa Azzurraa.
Polo Black
CDG DSM

Unisex hajuista tulee kielteinen palaute jo ennen kuin kerron, mistä hajusteesta on kyse. Itse kyllä pidän tuosta DSM:stä. Vähemmän vaneria kuin Artekilta.
Tuosta Terre d'Hermesistä on hyvin jossain sanottu, että tuoksu on "orange zest and pencil shavings" ja on muuten aika kuvaava.
Aika kovia listoja porukalla. Paljon sellaisia, joita olisi hauska testailla, vaikka yrittänyt pysy edullisemmissa tuoksuissa.

walt kirjoitti:Tuosta Terre d'Hermesistä on hyvin jossain sanottu, että tuoksu on "orange zest and pencil shavings" ja on muuten aika kuvaava.

Tuota on kuvailtu vanhojen ihmisten tuoksuksi. Näyttää olevan suosiossa täällä. ;)
Nine kirjoitti:Aika kovia listoja porukalla. Paljon sellaisia, joita olisi hauska testailla, vaikka yrittänyt pysy edullisemmissa tuoksuissa.

walt kirjoitti:Tuosta Terre d'Hermesistä on hyvin jossain sanottu, että tuoksu on "orange zest and pencil shavings" ja on muuten aika kuvaava.

Tuota on kuvailtu vanhojen ihmisten tuoksuksi. Näyttää olevan suosiossa täällä. ;)


Mitä sitä kiertelemään.
Täältä löytyy:

Tom Ford Tuscan Leather
Tom Ford Tobacco Vanille
Creed Aventus
Divine L'homme Sage
Comme des Garçons Black
Dquared2 Rocky Mountain Wood

Lisäksi tulee silloin tällöin käytettyä jotain sampleja. Mitään erityistä filosofiaa näiden käyttöön ei ole, vaan ihan fiiliksen mukaan suihkin. Tänä vuonna eniten on tullut käytettyä Aventusta, Blackia ja Tobacco Vanillea
CDG Concrete vaikuttaa mielenkiintoiselta

”In a world where concrete is ubiquitous, the mundane fabric of urban cityscapes, now it is given disparate context: the uniquely refined realm of perfumery.

Destruction: The richness of Sandalwood is shattered to reveal its very essence, a radically new scent emerging from its fractured form.
Construction: Industrial synthetics pierce natural familiarity; artificial Rose oxide distorts an opulent woody overdose.
Creation: Layers of resinous warmth are lacquered with metallic seams, built upon a foundation of Comme des Garçons’ spice signature.”
Ajankohtainen ketju kun tässä oli useamman vuoden tauko mistään tuoksuista, mutta viime aikoina on alkanut taas kiinnostaa.

Kuva

Dior Hommella menty kohta kymmenen vuotta. Välillä tekis mieli vaihtaa mutta mikään ei oikein tunnu miltään tämän jälkeen. Tähän liittyy myös aika vahvasti Hedi-estetiikan fiilistely Diorin kulta-aikoina. Sääli että Hediltä ei tullut Saint Laurentin aikoina mitään tuoksua. Nyt kun pullo alkaa olla lopussa niin pitäis ostaa uus, mutta foorumeilla puhutaan, että tuoksu on muuttunut aikaisemmasta. Olikohan tää nyt tässä?

Erikoistilaisuuksia varten on Tom Fordin Black Orchid, joka on jumalainen, mutta vähän liikaa arkikäyttöön.
DonL kirjoitti:Täältä löytyy:

Tom Ford Tuscan Leather


Käytätkö tätä ihan "vanteilla" vai pistätkö jotain muuta tuoksua päälle? On nimittäin aika tuhti tuoksu pelkiltään, joku voisi pitää jopa epämiellyttävänä?
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.