Miltäs alueelta olisi suositeltavaa etsiä AirBnB majoitusta Berliinistä? En ole aiemmin käynyt ja tarkoituksena olisi viettää pidennetty viikonloppu maaliskuussa. Varmaan tulee jonkin verran kierrettyä ketjussa lueteltuja paikkoja.
riku_ kirjoitti:Miltäs alueelta olisi suositeltavaa etsiä AirBnB majoitusta Berliinistä? En ole aiemmin käynyt ja tarkoituksena olisi viettää pidennetty viikonloppu maaliskuussa. Varmaan tulee jonkin verran kierrettyä ketjussa lueteltuja paikkoja.


Riippuu tietenkin, mistä tykkää, mutta itse suosin Kreuzbergiä ja Friedrichschainia ihan puhtaasti alueiden mielenkiintoisuuden ja lyhyiden välimatkojen takia kiinnostaviin paikkoihin. Mitään blingbling siistejä kiillotettuja alueitahan noi ei ole. Prenzlauer Berg on myös todella miellyttävä alue kaikkine kahviloineen ja ravintoloineen, mutta ei ihan niin keskeisellä sijainnilla.

/Keijo
Pitääpä lisätä aikaisemmin mainittuihin ruokapaikkoihin, että Transit, Bun Bao ja Patta erittäin jees ruokapaikkoja, sekä Pasternakin brunssi viikonloppuisin.
Jos viinit kiinnostaa, kannattaa tsekata:

- Cordobar - itävaltalainen viinibaari/ravintola
- Muret la Barba - italialainen viinikauppa, josta saa myös hyvää safkaa
- Hotspot - kiinalainen, jonka viinilista palkittiin 2014 Saksan parhaana
- Weinladen Schmidt Prenzlauer Berg
- Pauly Saal ja samassa kiinteistössä oleva pastramimesta Mogg
Olin helmikuussa tyttöystävän kanssa reissussa ja AirBnB kämppä Mittestä Rosenthal Platzin läheisyydessä oli tosi toimiva. Siistiä ja rauhallista aluetta, josta oli helppo liikkua kaikkialle.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.