Classic Remisee on todella nasta, jos autot kiinnostaa. Viime huhtikuussa käväistiin lauantaibrunssilla kyseisessä. Pöytää ei oltu tajuttu varata (eipä tietenkään) ja sali oli täynnä. Pöytä kuitenkin järjestyi raflan puolelta. Brunssi livebändin kera, super -ja vintageautojen keskellä toimi.

Ja autot ovat todella myynnissä laitaa lukien, vinkkinä mikäli pinkka on todella kuosissa. Monesti luullaan museoksi, sisäänpääsy ilmainen.

Raflavinkkinä KaDeWen lähistölle loistava italialainen Luardi.
Jesselle kiitoksia blogin hienosta kuvareportaasista. Parin viikon päästä mestoilla. Onko heritaakipuolelta muuta olennaista? Saako mistään Browns Beachiä?

Entäpä onko mitään high endimpää vintage-putiikkia? Ei nyt välttämättä japsityyliin kymppitonnin 40-luvun leviksiä, mutta kuitenkin vähän ...köh.. kuratoidumpaa valikoimaa?
Nostetaas lankaa. Vaate- ja raflapuoli aika hyvin katettu jo ketjussa, kiitti kaikille kontribuutiosta.

Mites muuten 'nähtävyydet' ja kaupunginosat? Viikko ois aika tutkia kaupunkia, missä saada aika kulumaan?
Just palasin neljän päivän pikareissulta, kiitos kaikille vinkeistä. Omat huomiot:
- Shoppailupuolelta SoTo, 14oz, 14oz Supersale, no74, RedWing omat suosikit, lisäksi kaikki löytyy samalta alueelta. Ja kaikissa viimeiset kesäalet käynnissä jos jotain on vielä hyllyssä.
- House of Small Wonders oli ehkä hieman hipster-overdose, mut hyvä oli breku.
- The Birdin hampparit ei ehkä parhaat, mut ateriat ISOJA (hipsteriä).
- Dudu fuusiosushit hyviä, lounasaikaan säästää hieman (hipsteriä).
- Monsieur Vuongissa hyvää thaikkuruokaa (hipsteriä).
- Mauerpark sunnuntaina.. hipster-overdose jälleen, mut ihan jees kirppis ja katuruokaa
- Kulturbrauereilta löytyy sunnuntaina katuruokafestarit, hyviä kojuja ja hipstereitä..

All in all, Berliini oli pikavilkaisulla täynnä hipstereitä, mutta ruoka, shoppailu, olut ja hintataso oli jees. Meen uudestaankin.
Noin viikon päästä järjestyksessään kolmas vierailu kaupunkiin. Teemana rätit, safka ja futis. Aikaa on neljä päivää ja aikalailla kaikki ns. perusnähtävyydet nähtynä.

Olisiko kenelläkään heittää aikaisemmin mainittujen asioiden lisäksi mitään erittäin ajankohtaista, tai muuta hyvää vinkkiä?
Madami - Mom's Vietnamese Kitchen

En muista onko tätä mainittu aikasemmin ketjussa, mutta tämä on mahtava Vietnamilainen ravintola Alexanderplatzin läheisyydessä. Ruoka on hyvää ja todella halpaa. Ainoa huono puoli on ravintolan pieni koko ja suuri suosio, varsinkin päivällisaikaan paikka voi olla ihan täynnä.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.