^ Joo näin se taitaa olla. Vähän epäselvästi tosin ilmaistu esitteessä. Laitoin perus ledilampun ja hyvältä näyttää. Voi hyvillä mielin suositella valaisinta kenelle tahansa.
Saako PH5:n suoristettua jossain alkuperäiseen muotoon ja miten helppoa/kallista tämä on? Elämäni manteli tiputti valaisimen metrin korkeudesta pöytään, tuloksena pieni lommo reunassa.

Nimim. En todellakaan tee tätä itse ja "säästä"
Ei kai siinä oikein muu auta kuin purkaa valaisinta niin pitkälle että kolhiintuneen varjostimen työstäminen onnistuu. Sitten vaan varovaista naputtelua kumivasaralla toiselta puolelta. (puukapulaa ja rättiä väliin uusien naarmujen ja klommojen minimoimiseksi) Lopuksi varjostimen oikominen ja alkuperäiseen muotoonsa palauttaminen jonkinlaista muottia vasten. Jos ei koe itse kykynevänsä tähän tai ei halua sitä tehdä, niin sitten ei auta kuin etsiä hyvämaineinen valaisimien korjaaja ja teettää homma sellaisella. Veloitus tapahtuu todennäköisesti tuntitaksan tai ennalta sovitun könttäsumman mukaan. Jos kuitenkin kyseisestä hommasta ollaan pyytämässä pokkana yli viittäkymppiä, niin vaihtaisin samantien paikkaa, ellei se lommo satu olemaan todella vaikeassa paikassa tai jotenkin muuten hankala oiottava.

Toisaalta, tuon voi ottaa myös siltä kannalta, että se on vain elämää ja että juuri tuo klommo tekee teidän valaisimesta uniikin. Valaisimen toimintaan pienet lommot eivät tietenkään vaikuta millään tavalla.
^ Muutama ihan OK juttu, mutta omaan makuun ei mitään pakko saada -kamaa. Hayn kamppeet ei kyllä ikinä ole suuremmin napanneet joitain poikkeuksia lukuun ottamatta.

Kiinnostaa myös, että onko jossain kohdassa oikaistu tuotteiden laadussa tai muuten. Esim hyllysysteemi on maksaa noin kolmasosan Hayn omasta versiosta (vrt. Woody-hylly), ja Hay on jo lähtökohtaisesti halvemmasta päästä modernin skandimuotoilun sarjassa.

PS. En ole mikään tietäjä. Kiinnostaa kuulla muiden mietteitä.
Ei ne Hayn kamat ole lähellekään laadukkaimmasta päästä skandi-designiin profiloituneista brändeistä. Täysin mutulla heitän että suurin osa Hayn(kin) kamasta tulee jostain kaukoidästä ja brändipreemiota löytyy reippaasti hinnoittelusta. Ikealla taas on etuna skaala ja viimeisen päälle hiottu logistiikkaketju, joten uskoisin ettei laatu varmaan poikkea hirveästi Hayn originelleista versioinneista. Voin toki olla väärässä.
Kiinnostaa just toi hylly ja pari muuta juttua. Varmasti laatu näkyy hinnassa, mut sen arvioiminen on hankalaa, kun tietämys huonekaluista on vähäistä. Ikea varmasti pystyy tekemään halvalla ja kollaboraatioissa on usein hyvä hintalaatusuhde. Lähinnä kiinnostais, miten rajallisesta määrästä tuotteita tässä yhteistyössä on kyse.

Samsung serif on kyl siistein tv mitä on tullut vastaan. Ainut miinus siitä, että tuossa maksaa lähinnä suunnittelu, ei tekniikka. Toisaalta toi sisältää periaatteessa myös tv-tason. Kukaan harkinnut ostamista tai mahdollisesti jopa ostanut? 32" 1000e ja 40" 1500e.

https://www.samsung.com/global/seriftv/uk/index.html
Alkoi kiinnostella. Sängyn jalkopäähän vois olla todella jees. Koska myös takaosa näkyvillä, niin normaalit tv:t ei oikein sovi tuollaiseen sänkyintegrointiin.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.