Ite säästäisin rahat, käyttäisin ne viikonloppumatkaan johonkin euroopan kaupunkiin ja tyydyttäisin solkikenkähimot tarvittaessa tätä katsoen (NSFW!)

Mutta koska harrastefoorumilla ei ole tarkoitus hillitä kenenkään harrastusintoa niin ilman muuta mokkaiset ellei vielä ole mokkamunkkeja. Muuten pintanahka.
Jostai syystä haluan käyttää noita kääpiökenkiä. Ja siis on mokkaiset (espresso) ja ruskeat pintanahkaiset (brown burnished calf) Lowndesit. Katsotaan.
Single Monkit asiallisemmat ku tuplat, huomattavasti. Noi mokkaiset ihan ehdottomasti. Kyllä ne sulla toimii. Aika hyvän näköiset itte asiassa..

Heh, mulla on ollut single monkit 1990, Dr Martensit tosin. Kapeampilestiset ja ohuempipohjaiset kuin perusmartit, ihan nätit kengät oli. Annoin pois kun niille ei sit varastohalliskenessä ollut pahemmin käyttöä.
Itse taas diggaan eniten alimmaisesta - tosin henkkoht en oo jotenkin koskaan tykännyt noista tuon tyylisistä taskuista: jos on tiedossa vähemmillä taskuilla olevaan samantapaista takkia niin saa vinkata. Tuon Barbourin vähän tuollainen "rugged"-tyyli kolahtaa. Vähän tuollainen, paremman sanan puuttuessa, karheampi kuin nuo kaksi muuta.
Jos pitäisi saada vaalea kesärotsi, niin tää Nigel Cabournin Cameraman olis aikalailla täydellinen. Viime vuoden versioissa oli myös ihan nättejä vaaleampia cameramaneja, joissa alaosa oli pellavaa.

Kuva
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.