Sissimarkkinointia? Saattoihan Tapsa tulla vaan hyvyyttään kertomaan näistä säästövinkeistä ketjuun jota ei ole upattu sitten 2013.

Eihän sitä tiedä vaikka jäisi kuinka paljon rahaa säästön, kun ensin peittoan jalkasienen, sokeritoukat ja ripulin kotikonstein. Nyt etikkaa hamstraamaan
Huh mikä saitti ja sisältö. Jos tuolla pärjää kotimaisessa hakukoneoptimoinnissa, niin huonosti on maamme asiat.

Säästämisestä: Paras tapa IMO on tehdä enemmän ja parempaa duunia.
Pasteur kirjoitti:Säästämisestä: Paras tapa IMO on tehdä enemmän ja parempaa duunia.


Nooo, itselläni ei ainakaan ole erityisempiä haluja lisätä työmäärääni. Tällä hetkellä keskiarvo lienee karvan verran alle 40h, mutta ei tuollaistakaan määrää pysty ajattelemaan 100% tehokkaana työaikana. Työn tuottavuuden lisäys on keskeistä ja lisätunnit tekevät usein juuri päinvastoin.

Suomalaisessa säästämis- ja sijoittamiskeskustelussa on onneksi osin vallalla myös se näkemys, että pienemmistäkin tuloista pystyy säästämään. Siis vastapainona sille porukalle, joka optimoi jatkuvasti omaa työtään kovemmin palkattuun ja ainakin puheissa ohittaa aika helposti työn mielekkyyden.

(Enkä nyt puhu mistään downshiftaamisesta vaan ihan vaan jonkinlaisesta tasapainosta.)
Pepe kirjoitti:IMO olennaista työssä on saada tehdystä työstä enemmän rahaa.

Tämä. Itse olen ampunut tällä saralla itseäni molempiin polviin, mutta näin vaan mennään toistaiseksi.
Ja sitten toki keskustelussa voi vielä erottaa yrittäjänä ja palkansaajana tehdyn työn, joista ensimmäisen kohdalla enemmän voi usein tosiaan olla myös enemmän.
Toki myös palkansaajana enemmän tunteja voi merkitä enemmän rahaa, mut molemmissa tapauksissa voinee kysyä onko se lisäraha käytetyn ajan arvoista :)
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.