Tallinnassahan on useampi pienpanimo. Tuttavat ovat kehuneet Pöhjalan panimon kierrosta. Niiden toimipiste on myös helposti saavutettavissa.

Itse olen vieraillut Sauessa Öllenautin "panimossa", mutta se on vähän kaukana. Hyvä kierros kyllä oli.

Sakua en suosittele.
Põhjalan kierros oli kyl käymisen arvoinen. Meitä oli parinkymmenen hengen porukka, hinnaksi tuli 25e per nenä. Kuultiin vähän panimon historiasta ja tulevaisuudensuunnitelmista, maisteltiin muutama eri olut (myös vielä kypsymässä ollutta passio-verigreippi IPAa joka oli kyllä erittäin lupaava), ja sit viel kasailtiin eväiksi siksari bissee joka kuului tosiaan hintaan.

Vahva suositus myös Vino Nostrumin kaupalle vanhassakaupungissa. Erittäin hyviä viinejä ja asiantunteva henkilökunta. Ei tarvi tehdä mitään ennakkovarausta. Käveltiin muutaman kaverin kanssa sisään, sanottiin että meillä ois vajaa pari tuntia aikaa ja onnistuisko muutaman viinin maistelu. Seitsemän viiniä myöhemmin sanoisin että ainakin viisi noista oli ostokelpoisia.
Erik kirjoitti:
Tapsa kirjoitti:Pari päivitystä tähän lankaan.

Kaja Pizza Köök 4,5/5

Sfäärissä melkein kaikki 40 - 60 % alessa. orSlow positiivisena uutuutena. Outlet avataan vissiin taas syksyllä.


Kiitos tiedosta, su-ma mestoilla.
Olikohan Yuketenia alessa?


Oli ainakin pari mallia, mutta ne oli vissiin aika snadeja. En kattonu niin tarkasti.Siellä on ne alekamat vähän hassusti merkattu. Ite kelasin, että vaan alakerta ois ollu alea, mutta ne yläkerrankin kamat on vissiin suurimmaks osaks myös. Jos siellä on sellanen nuori rillipäinen sälli duunissa, niin kannattaa höpötellä. Voi saada tietäjäalennuksia. Oli muutenkin mukava heppu.
Ei ollu acnee tai stonarii.

Paljon oli aspesia ja edwiniä. Parit aldenin indyt, jonkun verran cabournin nikkeä ja jotain muuta spessumpaa kamaa. Jos jotain lähtisin vartavasten hakemaan, nin ne ois orSlown 105:set 2 year washilla - 40% (tietäjäale 50%), missä oli myös hyvin kokoja. Kokeilin niitä jalkaan, mutta sitten otin reality checkin ja tajusin, että en voi ostaa kännissä reilusti yli huntin farkkuja ja lähdin laivalle laulamaan karaokea keskinkertaiset edwinin shortsit kainalossa.

Erik varmaan päivittää tuoreimmat.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.