Burgundy oli itsellänikin 2-valinta, mutta navy eka. Olisi ehkä kannattanut kyselyyn myös laittaa mikä on prioriteetti, koska veikkaisin, että vaikka tuote olisi viimeisen päälle hyvä, kaksi eri väriä kerralla hankkivat ovat kait pieni vähemmistö.
CoccoBill kirjoitti:veikkaisin, että vaikka tuote olisi viimeisen päälle hyvä, kaksi eri väriä kerralla hankkivat ovat kait pieni vähemmistö.

Tämä on muuten täysin totta. Alkuperäisenä ajatuksena oli laittaa äänestys maililistalle, ja tavoitteena oli se, että jokaisella listalaisella olisi hyvä mahdollisuus saada tuotantoon ainakin yksi valitsemansa väri.

Äänestys on pyörinyt vasta täällä+keikarissa, joten teen äänestyksen vielä uudelleen yhdellä valinnalla ja liitän soppaan vielä tuon camel-vivahteisen ruskean värin. Pahoittelut tuplasta.

Oikeasti syynä on se, että haluaisin itsekin burgundyn ja vihreän. ;)
Kävin hakemassa postista kaksi tilaamani harmaata crewneck-neuletta.

Itse n. 182cm 75kg, vaatekoko yleensä S tai slimmi M. Näillä spekseillä harmaa crewneck oli pieni joka suhteessa, M istui passelisti.

Meinaan siis palauttaa pienemmän. Heitänkö vaan alkuperäiseen pakkaukseen ja vien postiin? Paketissahan ei tullut mitään muuta kuin neuleet, ei mitään palautuslomaketta tai mitään.
^^ Tätä en just ymmärrä. Kerrankin KISS-periaatteella valmistettua laadukasta kamaa ilman turhia krumeluureja ja sitten jengi äänestää lopputuotteen väriksi jonkun keikarisolmion kaltaisen (tiedän, ei ollut burgundy), kun voi kerran valita jotain "erikoisempaa". Täytyy käydä varmuuden vuoksi heittämässä vielä duunissa toinen ääni navylle.
Kyl se Navy sieltä tulee. Beige ja camel näyttää tippuvan ja jumbokisaa käydään harmaiden välillä.

Eikä mitään tuplia - Surveymonkey rahastaa kioskin muuten konkurssiin. :D
Kuva
Tosi hyvän olonen tuote! Fitti oli muuten aikalailla täydellinen (kaula-aukko,vasen kainalo, hyvän slimmi), mutta ei tarttunu mukaan, koska hihat olivat turhan lyhyet, kun taas M-koossa vatsan alueelle jäi turhan paljon ylimääräistä kangasta, niin pituudesta kuinleveydestä.
Kuva
Tämän lisäksi oikealla puolella oleva kainalo ylettyi huomattavasti ylemmäksi (omaan silmään näytti siis paremmalta), kuin vasemman puolinen, lieneekö maanantaikappale tai jotain

Noh shaalia odotellessa! Toivottavasti shaalin sais kans kivijalkaan, ja sitä myöten muidenkin kuin foorumilaisten kokeiltavaksi
Onnea ja menestystä!
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.