Ace Face kirjoitti:
Lauri kirjoitti:
Ace Face kirjoitti:Crewneck on nätti, joskin mitoitus on vähän outo mielestäni.

Mitä mittaa/mittoja tarkoitat?


Pituuden ja levyden suhde on jotenkin kummallinen. S-koon p2p on mielestäni XS-luokkaa ja pituus taas suunnillleen TTS. Eli itse joutuisin leveyden puolesta ottamaan M-koon, mutta se on sitten taas liian pitkä.

Okei, kiitti.

Mikä sulla on rinnanympärys?
Itsellä 98cm ja S on passeli, eli aika lailla sanoisin, että koko on slimmi 38.

Kuvaukset tehtiin vikalla protolla, joka on M-kokoa, mutta 2cm lopputuotetta lyhyempi. Tarvittaessa voidaan lähettää myös tuollainen, jos kaipaa lyhyttä M-kokoa. Noita on sininen ja vihreä (edit. harmaa meni jo)
Viimeksi muokannut Lauri, 29 Loka 2016, 01:25. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Mielenkiintoinen projekti, lycka till! Tehkäähän tarpeeksi suuri erä noita Shaaleja - varmasti kysyntää riittää. Tänne ainakin lähtee yksi jos vaan yhtään natsaa omiin mieltymyksiin. :-)
No nyt ei kyllä tule neuleista pulaa (opiskelijan pankkitilin saldosta ehkä ennemminkin :D), ensin asket ja sitten tämä. Ja tosiaan shaali kiinnostaa myös kovasti!
Erittäin mielenkiintoinen projekti, thumbs up! Crewneck neuleita tosin löytyy kaapista (hetkellisesti) riittävästi, mutta oli kyllä pakko laittaa vaaleanharmaa kaulahuivi tilaukseen.
Crew neckin koosta vielä. Mittasin äsken itse nuo koot ja olihan siinä erilaisen mittaustyylin takia tullutta heittoa.

Perinteinen kainalo-kainalomitta on siis S: 48cm M: 50cm L:54cm. Tarkemmat mitat on nyt päivitetty sivuille.

168cm/70kg, rinnanympärys 98cm, S-koko:
Kuva
Shaali kiinnostaa. Suunnitellut speksit erittäin jees, tosin niissäkin väreissä olisi kiva nähdä vaalea/keskiharmaa ja pullonvihreä.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.