Vähän jäljessä: Golovkin on kyllä aikamoinen tekijä. Ei mikään ihmeellinen nyrkkeilyesitys sinällään mutta järjettömällä tasolla toi sen perustekeminen. Saa nähdä ketä vastaan on seuraava matsi. Toivottavasti tulis joku iso nimi.
Niin, kyllähän tuossa se oli vastustaja, joka sai Suomen näyttämään juuri siltä miltä se näytti. Suomen joukkuuesta tuohon NA-jengiin mahtuisi tällä hetkellä Barkov ja Rinne / Rask.

Marjamäen "pelikirja" ei lähtökohtaisesti soveltuu paremmin isoon kuin pieneen kaukaloon ja vaikka sitä on näemmä yritetty yksinkertaistaa, niin Suomen joukkueen ja varsinkaan tuon pakiston taitotaso ja pelinopeus ei riitä pienessä kaukalossa ja tuollaista prässiä pelaavaa joukkuetta vastaan. Ruotsia ja Venäjää vastaan eri pelit, tosin niistäkään ei yhtä voittoa enempää tule. Toki olen mielelläni väärässä.
Harvoin maajoukkue on mitannut parasta tulostaan uuden päävalkun ekassa turnauksessa. Etenkin kun nyt se turnaus tuli niin nopeasti - ja turnauksessa on oikeasti hemmetin kova taso. Ei pääse hiomaan kuvioita Färsaaria vastaan.
Venäjä kaatunee varmasti, sen verran pulassa on ollu Suomea vastaan viime vuosina sekopäävalmentajineen. Ruotsi-pelissä mitataan, muistetaanko Raatteen tie.

Tuli hankittua Viaplay ihan tän turnauksen takia. Olin kusella tjsp. kun tuo Suomen turnauksen hienoin maali tuli.

Jees.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.