Pleikkarilla pelatessa on se hyvä puoli, että uudesta pelistä saa vielä 60% takaisin kun sen myy suhteellisen pian eteenpäin.
Onko kukaan Dishonored 2:een vielä tutustunut? Ykkönen hylki meikäläistä todella pitkään mutta sitten pakottamalla sen pari tuntia pääsin peliin sisään ja se vei mennessään. Nyt vähän kahden vaiheilla, että haluanko antaa OCD:lle vallan taas kerran koska niissä ei tappoja, ei hälytyksiä, ei mitään erikoisvoimia pelikerroissa menee aikaa...
Mass Effect kolmosen loppu on kyl niin jäätävän huono ja katastrofaalinen (never forget Marauder Shields :/ ), että oon pitänyt omat odotukseni jatkon suhteen väkisin aika matalina.
Diggailin vielä pari vuotta sitten Biowaren ropeista ihan hulluna (ME3n lopussakaan ei ollut mitään vikaa), mutta sitten pelasin Witcher 3sta ja mikään ei enää ole tuntunut sen jälkeen miltään. Fallout4, GTAV, DA:I jne. vaikuttavat nyt todella köykäisiltä, pinnallisilta ja pelaajaa aliarvioivilta, että ovat jääneet järjestään kesken. Siksi ei tuohon uusimpaan Anromedaankaan ole minkäänlaisia odotuksia.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.