Tämä syksy on vedetty Wings + Hornsin Mountain Parkalla:

Kuva

Perhanan nätti takki vaikka itse sanonkin. Kangas on tiheään kudottua paksua puuvillatwilliä, joka ei ole päästänyt kosteutta läpi pienessä tihkusateessakaan. Ainoa valittamisen aihe on, että napit on ommeltu melko löyhästi. Vähän outoa, koska takki on muuten huolellisesti viimeistelty. Olen tässä iltapuhteina sitten ommellut napit uusiksi käsin.

Viileämpiä kelejä varten hommasin Patagonian irtohupullisen ja teddyvuorillisen Isthmus Parkan:

Kuva

Käyttökokemuksia ei vielä ole, mutta vähän näyttää että ensi viikolla tämä täytyy ottaa käyttöön...
Täältä kanssa suitsutusta wings + horns Mountain Parkalle ja nöyrät kiitokset vielä vinkistä! Itsellä ei ole napit irronneet, vaikka näyttävät kyllä siltä, että saattavat kyllä irrota.. sen sijaan kadotin kyllä sen valkoisen nahka lärpäkkeen vetoketjusta. :( Mistähän uuden saisi tilalle? Ei luulisi olevan kovin harvinainen juttu.

Vielä täksi talveksi ei ole itselle mahdollista saada, mutta jonkin aikaa on jo kuumotellut TOJ:in Fishtail Parka:

Kuva
Viimeksi muokannut joona, 25 Loka 2012, 12:02. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
joona kirjoitti:kadotin kyllä sen valkoisen nahka lärpäkkeen vetoketjusta. :( Mistähän uuden saisi tilalle? Ei luulisi olevan kovin harvinainen juttu.


Sama täällä, en ole kyllä sitä osannut kaivatakaan. Suutarilta tai Nippanapasta tms. voisi varmaan kysellä sopivaa ylimääräistä nahkasuikaletta. Tai sitten käytä luovuutta ja mielikuvitusta ja puno vetoketjunvedin vaikka paracordista.
Onhan tuo Filson varsin asiallinen vaikkei viime talvena Teirikarin Fåårumilla näkemieni kuvien perusteella vielä vakuuttanutkaan. Silloin tuo navajokuosi vuorissa ei oikein purrut, ajattelin että mikä vitun hippikuvio, mutta nyt kun olen alkanut vedellä peyotea säännöllisesti niin kyllähän tuo tippuu.

Itsellä vanha Alphan N3B, ja vanha kunnon fishtail, mutta jotain uutta tars talveksi keksiä.

Kesä'parkana' Ma.Strumin RB1 sniper bomber jacket. No, irtohupullinen kuoritakki se on, mutta on ollut ihan vitun hyvä.
Thanks reiska, pitää mennä huutelemaan vaikka just nippanappaan tai esim. pinkomoon. En aluksi itsekään pitänyt koko nahkalärpäkkeestä, mutta ehdin jo tykästyä käytössä siihen, että sellainen on. Sniper bomber jacket täytyy olla kyllä viilein nimi takille ikinä!
Kysymys, onko niin, että takista parkan tekee tuo huppu?

ja jos sitä ei ole, ni sit ollaan lähempänä "field jacket"-nimitystä? Vai onko jotain muita vaadittuja ominaisuuksia?
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.