Testaa Lillebrorin aamiainen, jos ehdit.

Manfredsistä tosiaan oli (tämän sivun yläpäässä) itselläkin paska kokemus. Vieläkin tympii, vaikka tuosta on jo vuosi aikaa.
Jaha, nopeella googlauksella paljastuu, että Bror on korvannut Lillebrorin uudella ravintolallaan jonka nimi on ANTE.

ANTE is our new restaurant, just around the corner from BROR. Our vision is to maintain the unpretentious atmosphere and vibrant energy of BROR while creating an adventurous and even more refined dining experience in a smaller, more involved setting.

The dining experience at ANTE will last for three hours and the menu will be served in a tempo, which will keep the senses in constant action. There’ll be need for your hands and your cutlery. There’ll be times to interact and times to relax.


12 course menu about 160e plus viinit päälle. Kiinnostelee, mut saas nähdä milloin ehtii.

http://www.bror-ante.dk/
...ja kyllä tämä muutos vähän harmittaa etukäteen, koska Lillebror oli mun mielestä just vähän skrodempi mesta, hieman bistro- tai diner-henkinen, rasvankäryä ilmassa aamiaisen aikaan jne. ANTE näyttäis ainakin Instagram-kuvien perusteella olevan toisesta ääripäästä. Vaikka kyllä tuolla internetissä luki myös "remember to come hungry!"
Kiitos taas Tyylit-vinkeistä! Google Maps merkinnät tallennettu ketjun perusteella. Nämä harvemmin ovat pettäneet.

Kolmeksi päiväksi mestoille - tosin aika 90% kiinni seminaarimeiningeissä. AirBnb:n nappasin Bjarke Ingelsin "VM Bjerget" kerrostalosta kahdeksannesta kerroksesta. Joten tulee ainakin sen verran nähtävyyksiä tsekattua.
^En muista onko mainittu mutta sulle vannoutuneena karnivorina voi suositella lämpimästi Gasolin Grillin burgereita, todella asiallisia. Löytyy Indre Bystä ihan Pluton vierestä.

Muita mainitsemisen arvoisia paikkoja viime reissulta ovat Mikkellerin ramen mesta Ramen To Biiru Vesterbrossa ja Neighbourhood Kødbyenin kulmilla. Ramen To Biirussa oli hyvä nousevan auringon maan tunnelma. Safkat tilattiin lippuautomaatista ja ruokailutilasta löytyi peliautomaatteja. Takaseinustalta löytyi myös automaatti josta sai bisset ramenien kylkeen. Neighbourhood nyt on aika perus trendipizzeria mutta sinänsä ihan jees kokemus.
Viimeksi muokannut hannes, 09 Loka 2017, 14:20. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Tässä itseasiassa vetänyt sellaisena 70% vegaanina viimeisen pari kuukautta. Mutta eiköhän sitä näin reissussa pidä lihaöverit tietty vetää.
Torvehallernen kauppahalli on kiva. Siellä on myös Bottleshop, josta saa ostettua vaikkapa Mikkellerin ginejä ja oluita. Plus sen vieressä hauska pikkubaari.
^Joo Torvehallernen on kova. Hallernes Smørrebrød tarjoaa erityisen hyvät voikkarit. Mikkellerin Bottleshopista olisi löytynyt vaikka mitä ostettavaa mutta (ehkä onneksi) matkalaukkuun ei mahtunut paria pulloa enempää kotiin tuomisia. Aaman's Delistä ja Atelier Septemberistä olen myös kuullut hyvää mutta nämä jäivät viime reissulla testaamatta.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.