185 cm ja 80 kg kuulostaa enemmän medium long kuin medium regular. Tietysti se on, mitä hakee. Muistaakseni medium long vastaa regular L pituuden puolesta.

Pikee ei kyllä kiinnosta. Tulee edelleen mieleen joku Casino Royale larppi ja muutenkin tosi aneeminen vaatekappale. Emmä tiedä, mikä noissa on vikana, mutta ei vaan uppoa sitten yhtään.
Kollarit 2.0 tulee myös syksyllä, käsittääkseni eivät olleet täysin tyytyväisiä laatuun sekä meinaavat vähän tehdä slimmimpää.
En kyl näe tuossa mitään ongelmaa. Ihan sopivalta näyttää. Jonkin verran toi tulee "pehmenemään" pesujen ja käytön myötä. Laatikkomaisuus ainakin lähtee pesussa.
Taidanpa laittaa pikeen ja t-paidan tilaukseen. Osaatteko suositella kokoa 173/70kg mitoille? Lievästi atleettinen ja yleensä joudun arpomaan S ja M välillä. S muuten parempi mutta joillain merkeillä liian tiukka rinnasta ja olkapäistä. Mietinkin, että olisiko tuo M short hyvä vai istuuko S jo keskivertoa rennommin. Uniqlon Supima t-paidat vuoden takaa istuu S-koossa mukavan slimisti.

Navy varmaan varma valinta pikeelle?
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.