Laitoin 4 kpl medium shorttia t-paitaa tulemaan. Tällä kertaa pelkästään valkoista ja harmaata. Toivottavasti olisivat hyviä. Vaikeuksia löytää sopivia t-paitoja, kun S on aina liian pieni ja M vähän turhan pitkä. Puhumattakaan siitä, että haluaisi jollain tasolla laadukasta t-paitaa.
5/5 Asketille. Jatkossa kaikki t-paidat tuolta. Vois ens kerralla kokeilla ainakin tummanvihreetä näiden perinteisten lisäksi. Paras t-paita fitin puolesta, mitä mulla on koskaan ollut ja vaikuttaa varsin laadukkailta.
^ Sama. Tuli hommattua 4 kpl eri väreillä ensiksi eri koossa, jotta se oikea koko löytyi varmasti. S regular oli itelle paras vaihtoehto, joten 3 muuta vaihtoon.

Mainittakoon, että viime torstaina lähti tilaus ja saapui Maltalle seuraavana päivänä. Itse soittelin maanantaiaamusta UPS pickupin hakemaan paidat ja sain uudet tilalle tänään aamulla (olisin jo saanut eilen, mutta en ollut paikalla).
Iljevitsh kirjoitti:Mikäs mahtaisin olla teeppareissa, 185/80? Kuulostaisiko M-long järkevältä?

Flanukoiden ja popojen seuraksi, äkkiä!

Vastausta kysymykseesi en osaa antaa.
No ei noita mitenkään kovin väljiksi voi väittää. Ainakaan näin 184/93 ja lievä moukarinheittäjän ruumiinrakenne. L regular on kohtuu hyvä.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.