Barbarossa kirjoitti:^Lähinnä viittasin korealaisen keittiön hyvinkin liberaaliin "red pepperin" käyttöön.
Lisäksi, korealainen ruoka on aika lihapainotteista verrattuna esim. Japaniin.
Brenkkua kuulemma on tyrkyllä hyvinkin tiuhaan, mutta tuo nyt on lähinnä vahvaa plussaa.
Jos pakki kestää tulista ja kuumaa safkaa + brenkkua 24/7, niin jättäkää ihmeessä närästyslääkkeet himaan.
Mun japanilaiset kaverit jotka ovat tuolla duunimatkoilla olleet ovat oleet kyllä närästyslääkkeiden kannalla. Joka aamuinen "ring of fire" on myös ollut vahvasti todettua faktaa.
Ruuan puhtauden kanssa ei ole varmaankaan mitään ongelmaa.
Brenkku ja kalja on muuten tuolla järjestään melko hirveää, jopa Kiinaan verrattuna. Peruslager on ehkä planeetan vetisintä olutta, kauhukokemuksia etsivien kannattaa tsekata brenkuista erityisesti terveysvaikutteiset yrtti- ja juuresviinat jos tiukasti raa'alta lantulta maistuvat 50 voltin shotit kiinnostavat konseptina.