On toikin parempi kun oma tilanne eli vahvat ja pidempinä hieman kihartuvat hiukset, joita ei kuitenkaan enää ole kamalasti...

Niin ja partahan ei pahalla myöskään kasva eli pitäkää, prkl, ketjunne, apinat.
Haha, olisi kyllä aika kova. Täytyy pistää harkintaan, mutta jos sitä kuitenkin ensin kokeilisi kasvattaa vähän lisäpituutta.
Ite alan lähestymään tota Lord Disick -meininkiä ja jotain pitäis asialle tehdä, en vaan tiedä että mitä. Reilu vuos sitten ratkaisu oli millisiili, nyt pitää keksiä jotain muuta.
Myös oma fleda alkaa olla ketjun ekan kuvan mitoissa, lähtötilanteena reilun vuoden takainen hävitty vedonlyönti ja sitä seurannut millisiili. Pidän toistaiseksi näissä senteissä, vaikka nyt kaljuuntuvien frendien kiusaksi.

Helppo malli, joka toimii toimistosta räkäbaariin, kampaa vaan aamulla sliipatuks ja antaa räjähtää ilta kohti.
Täällä on sama ongelma naamakarvojen kanssa, kuin kaikilla muillakin. Mulla ois täysparta, jos se olisi, mutta nykymenolla Movemberitkin menevät jotenkin nolosti piilotellessa.
Muhahahaaa!!! *nauraa partaansa*
Itsellä tarkoituksena ottaa partaan lisää volyymia.
Alkaa jo näyttämään ihan asialliselta.
Siilistä ei pysty luopumaan.
Ikä jeesaa naamakarvattomuustuskia monella, intti-iän pyyhkeellä pyyhittävät haivenet on itselläkin muisto vain ja nyt puskee jo kunnon piikkilankaa. Joku viisaampi osannee selittää miksi. Kokoparralla mennään, vaikkei chicksit niin digaagaan pl. oma tytär, joka vaati kasvattamaan takaisin, kun tässä joskus erehdyin sheivaan koko hoidon veks.
^ Joo, kunnon kokoparta ei oo juuri kenenkään naisen mieleen, sanovat mitä sanovat.

Maitonaamoilla kokoparta vain korostaa sitä maitonaamaisuutta, jota yritetään piilotella - ja kirveellä veistettyjä tyyppejä (kuten itseäni) parta taas vanhentaa hujauksessa sen 30 vuotta, eli vähän liikaa. Hankala yhtälö.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.