geezer kirjoitti: Timeless-malli on rakenteeltaan erittäin köykäinen ja muovi ohutta. Myös saranoissa oli jotain häikkää ja lasit olivat merkillisen kierot. Sanoisin, että tuntumaltaan noin 10e Wayfarer-kopioiden tasolla. Linssit olivat omaan, melko pieneen päähäni sopivat. Tietääkseni noita ei valmisteta kuin yhtä kokoa.

Sovitin myös Paul Senior -mallia, joka oli jo huomattavasti laadukkaamman oloinen. Sanoisin kuitenkin, että esimerkiksi Persolin 649:t ovat aivan eri tasolla näiden kanssasit on kyl nätit.

Itsellä rilleinä groupthink-Persolit ja aurinkolaseina Ray-Banin Caravanit. Tosin arskoja tulee aika vähän käytettyä, kun noi ei ole vahvuuksilla.
^ noi on hyvät pokat myös tavallisiin laseihin.

Itsellä rilleinä nyt vintage Tart Arnelit. Aurinkolaiseista eniten tullut pidettyä ehkä näitä Persoleja:

Kuva
Ulsterilla hyvännäköiset Persolit.

Itsellä on se groupthink-versio hunajanvärisenä ja jotkut Diorin tummat wayfarer-muunnelmat jokusen vuoden takaa.

Kulkevat yleensä mukana Il Bisonten kotelossa:
Kuva
Yleisesti aiheesta: Jos on siistit plehat tai rillit hakusessa niin aivan ässä mesta on Runebergin Silmälasi (vai optiikka, anyway sama mesta). Myyjä/omistaja on todella osaava keräilijä jolta löytyy harvinaisempiakin vintage laseja ja aurinkolaseja reiluun hintaan. Kannattaa käydä aika usein yytsii sielt, jos vaan stadiassa/Töölössä liikkuu, koska kamaa tulee ihan sitä mukaa lisää ku se jäbä niitä aarteita vuosien takaa löytää.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.