Aika vieras kenttä itselle, mutta parin tutun pyörittämää Lepopäivä-podcastia olen seurannut. Rentoa juttelua tavoitteellisesta urheiluharjoittelusta ja omille läpille naureskelua. Ei mitenkään lajispesifiä vaan yleisemmin konsepteihin ja suuntauksiin paneutuvaa. Usein jaksoissa käsitellään kuuntelijoiden lähettämiä kysymyksiä. Ei varmasti yllä tuotantoarvoissa jo mainittujen tasolle, mutta omassa aihepiirissään varteenotettava suomalainen vaihtoehto.

Hyvä lanka! Osa menee varmasti kuunteluun.
Podcastit kiinnostaa, mutta ei tunnu koskaan olevan hetkeä jolloin näitä voisi kuunnella. Pitää varmaan alottaa joku monotoninen cardio-harrastus.
juha kirjoitti:Podcastit kiinnostaa, mutta ei tunnu koskaan olevan hetkeä jolloin näitä voisi kuunnella. Pitää varmaan alottaa joku monotoninen cardio-harrastus.

Tää!
Lauri kirjoitti:Mikä maksaa? Taloutta monelta kantilta Yle Puheella.

Tämä on hyvä, Yle Puheella erinomainen taso muutenkin talousaiheissa.

Nordnetin viikoittainen #rahapodi tulee myös aina kuunneltua. Rentoa ja yllättävänkin objektiivista porinaa sijoittamisesta. Aika perusjuttuja, mutta välillä noista oppii myös jotain uutta mielenkiintoista.
nate kirjoitti:Nordnetin viikoittainen #rahapodi tulee myös aina kuunneltua. Rentoa ja yllättävänkin objektiivista porinaa sijoittamisesta. Aika perusjuttuja, mutta välillä noista oppii myös jotain uutta mielenkiintoista.

Rahapodi on osunut silmään, mutta on jäänyt testaamatta. Täytyy tsekata! Kiitos.
Rahapodissa on paljon hyvää, mutta kokonaisuus ei jotenkin yllä sille tasolle, että jaksais seurata useammin.

Jotenkin ne juontajat on vähän ärsyttäviä ja jaksojen kulku sekava ammattimaisempiin tuotantoihin verrattuna.
Kuuntelin itekki tossa uusinta rahapodia mut jäi kyllä kesken. Toinen juontaja heittää kokoajan jotain muka-hauskaa läppää ja se toinen ottaa ne vakavasti ja yrittää kierrellä ja kaarrella. Ei kovin ammattimainen vaikutelma jäänyt. Sarasvuon monologit taas on ihan loistavaa kuunneltavaa bussimatkoille ja lastenvaunulenkeille. Pitää tsekkailla noita muitakin suosituksia. Ainiin, Monocle radiota tuli kuunneltua jossain vaiheessa enemmän, ihan siistejä erilaisia aiheita käsitteleviä "ohjelmia".
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.