Jos ne fedorat ja muut lierihatut unohdetaan nyt hetkeksi, niin vaikeiden vaatekappaleiden listan kärkisijoja tavoittelevat varmasti erilaiset liivit. Yleensä lähinnä kauheissa dbag-yhdistelmissä nähdyt irtoliivit ovat malliesimerkki klassisen pukeutumisen yksittäisen irtoelementin hirveästä väärinkäytöstä. Liivit ovat tietyllä tapaa stereotyyppisen trendikästä pukeutumista, joka harvalla toimii.

Tästä ketjusta jätetään pois ne lukuisat tavat epäonnistua liivien kanssa ja pyritään keskittymään niihin harvoihin onnistumisiin. Ketjuun kelpaavat kaikki setit joissa (irto)liivi on olennainen osa pukeutumista ja jossa se toimii. Ketjuun kelpaavat niin #menswear-liivisetit, workwear americanat kuin japanialaiset liivivirityksetkin.

aloitetaas ketju muutamalla toimivalla:
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Enemmän kiinnostavat hyvät fitpicit mutta miksei yleisesti nättejä liivejäkin voisi tänne poastaa.
Ei noi liivit oikein lähde, jos ei ole Han Solo tai sit aasialainen hemmo räätäliliikkeessä. Liiveillä varustettu puku on eri asia.

Myös japanilaisiin kalastusliiveihin kannattaa suhtautua varauksella.
Luulen, että ne miehet kalastusliiveissään Suomen kesässä tietävä mitä tekevät; on hyvä olla paljon taskuja eri tavaroille.

Tietysti hyvät fitit kiinnostavat.
Olis kai pitänyt poistaa Kappahlista farkkuirtoliivi kun maksoi ehkä kolme euroa. Nyt varmaan jo poltettu tai dumpattu kehitysmaihin.
Kuvien perusteella liivin saa kyllä toimimaan erilaisissa seteissä ihan nätisti. No ehkä tää liivi + irtotakki + toppaliivi on jo vähän överi.

Eri asia on sitten miten noi sais itse pelittämään, ehkä tarttis vähän enemmän kilometrejä jos se vaikka auttais.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Itsellä ei ole hallussa kuin yksi liivi (jos toppaliivejä yms. ei lasketa), mutta sen käyttö on sitten vähän haastavampi juttu.

Kuva
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.