Näitä on varmaan kirjoitettu miljoona, mutta Highsnobietyssä oli kesällä poikkeuksellisen hyvä juttu stonarin noususta "How Terrace Fashion Went Mainstream".

Tässä oli sellainenkin mielenkiintoinen fakta/faktoidi, että lädien keskuudessa läpimurto sijoittuisi vasta ysärille:

"Anthony Teasdale points to the 1992 European Championships in Sweden as Stone Island’s particular watershed moment: “up until 1992, the brand was still something of a secret, but England fans descended on a clothing outlet in Stockholm called Genius, which just happened to be crammed with Stone Island. The supporters did what British fans have been doing since the 1970s and promptly looted it.”
Hyvää keskustelua!

Ei mulla sit oikeastaan muuta kuin, että SI on tällä hetkellä myös tällaiseen skanditylsyyteen keskittyneen mielessä. Tällä hetkellä ei löydy kuin pari merkin vaatetta, mutta eiköhän rotaatio täydenny ainakin collari-osastolla tässä kevään aikana. Tuntuu oikeastaan siltä, ettei oikein muut vaatemerkit kuin Acne ja tämä kiinnosta (tällä viikolla, katotaan myöhemmin uudestaan).
Stonari on toki fudisfanien suosiossa, mutta niin on moni muukin merkki. Toki addua yms. muita urheilumerkkejä korkeampi hinta tekee tuotteesta erityisen haluttavan statussymbolin. Tuossa Highsnobietyn jutussa taisi muuten jäädä se mainitsematta, että Stonari oli varsin suosittu merkki jo ennen huli-assosiaatioita.

Itselle merkistä tekee kiinnostavan lähinnä vaatteiden kiistämätön tyylikkyys. Erityisesti Stonarin rotsit on helvetin siistejä. Kollarit yms. on loppupeleissä aika peruskamaa. Yhteys levottomiin alakulttuureihin ja sen aiheuttama ristiriitaisuus on omasta mielestä plussaa.
domppa kirjoitti:Itselle merkistä tekee kiinnostavan lähinnä vaatteiden kiistämätön tyylikkyys. Erityisesti Stonarin rotsit on helvetin siistejä. Kollarit yms. on loppupeleissä aika peruskamaa. Yhteys levottomiin alakulttuureihin ja sen aiheuttama ristiriitaisuus on omasta mielestä plussaa.


Tässä on hyvin kiteytetty merkin siisteys. Paitsi että kompassilätkän tärkeys unohtui ;)
James kirjoitti:
uros kirjoitti:En oikeen ymmärrä miks nykyään pitäis selitellä pukeutumistaan joillekin urpoille.

Mä vetelen stonarit päällä 24/7 eikä toistaseks kukaan tuu sanomaan mitään - paitsi ne jotka kehuu takkeja.
Stonari on muotimerkki nykyään.


Juuri näin!!

Mitä muotimerkkiin tulee, niin SI tuntuu olevan tän hetken kovin sana jenkkien hip hop-piireissä. Travi$ Scott, koko A$ap Mob ja Drake ainakin fiilistelevät kovasti . Pari viikkoa sitten A$ap Nastilla ja Scottilla oli jo pieni feud käynnissä SI:n käyttämisestä. Joten aika kaukana seisomakatsomoista ollaan.



No en sanois, aika saman sortin urpoja mutta hieman eri paketissa.

"Pari viikkoa sitten A$ap Nastilla ja Scottilla oli jo pieni feud käynnissä SI:n käyttämisestä"

Kertoo kaiken olennaisen.

Eipä silti, Stonari kiinnostaa tästä huolimatta.
[quote="domppa"I] kiistämätön tyylikkyys. [/quote]

En ihan sanoisi. Pikemminkin sanoisin että tyylikkyyden ja ylilyövän mauttomuuden ristiriita on kiinnostava, ts. jotkut Stonarin kamat on helvetin tyylikkäitä, osa saa puolestaan funtsimaan että mitäköhän vittua näillä taas on päänupeissa suhissut. Tää ristiriita - ja kokeileva materiaalitekninen lähestymistapa on minusta Stonarin kiinnostavuuden a ja o. Kaikki Massimo Ostin lanseeramat systeemit on olleet tätä.
^ komppaus tälle. En usko että saan itse kannettua Stonaria (tai no riippuu vähän, esim. Oi Polloissa käynyt Mega Mac olisi voinut lähteä kyytiin jos olisi voittanut juuri lotossa), suurin osa ei ihan tipu omaan estetiikkaan ja budjettikaan ei nykyisellään oikein veny, mutta SI-osastoilla tulee silti käytyä hypistelemässä matskuja ja katsomassa, mitä tällä kertaa on keksitty.
Tadu kirjoitti:Suomessa huligaanit eivät taida pukeutua Stone Island -hintaluokan vaatteisiin.



Juu ei, useimmat ainakaan. Jos Suomessa nyt huligaaneja edes on.

Toisinaan näkee kyllä mutta enemmän Henry Lloyd, Perry, ym. osastoa. Oman seuran kotikatsomossa bongattu kyllä yks nuorisohuligaanin alku kerran DIY-Stonari-pikee yllä. Kausi tais olla 09 tai 10. LOL
the_graduate kirjoitti:No en sanois, aika saman sortin urpoja mutta hieman eri paketissa.

"Pari viikkoa sitten A$ap Nastilla ja Scottilla oli jo pieni feud käynnissä SI:n käyttämisestä"

Kertoo kaiken olennaisen.


Joo, en kiistä!!

Lähinnä ajatuksena se, et luulen nuorison nykyään yhdistävän SI:n kompassin enemmän tähän viiteryhmään kuin katsomokulttuuriin.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.