Minkä kokoinen ranteesi on?

Äänestys päättyi 31 Tammi 2016, 16:45

Alle 15cm
0
Ei ääniä
15-16cm
7
10%
16-17cm
29
40%
17-18cm
18
25%
18-19cm
11
15%
19-20cm
5
7%
>20cm
2
3%
 
Ääniä yhteensä: 72
Kuten joku on saattanut eri kanavista huomata, DLA:n on tarkoitus ottaa muutama uusi askel tämän kevään ja vuoden aikana. Ensimmäinen näistä tulee olemaan kollaboraatio Arte Helsingin kanssa.

Lopputuloksena tulee olemaan yksinkertainen ja siisti, Suomessa laadukkaista materiaaleista käsintehty nahkaranneke.

Ensimmäinen syy yhteistyölle on luonnollisesti se, että olen itse suuri erilaisten rannekorujen ystävä. Silti ymmärrän, että kaikkia ei välttämättä esimerkiksi helmirannekkeet innosta. Joten tavoitteena on tehdä jotain hillitympää - jotain mikä menee hieman hillitymmänkin pukumiehen ranteeseen, esimerkiksi siistimmän kellonkin kaveriksi.

Toiseksi, kotimaista tekemistä ja osaamista ei valitettavasti ole liikaa. Mutta tässä tapauksessa kun on tarjolla asiansa osaava ja intohimolla hommana suhtautuva tekijä, on sellaisen kanssa meikäläisen helppoa ja kiinnostavaa ryhtyä tekemään töitä.

Kolmanneksi, tulevan kollabon tuotosta osa tulee menemään hyväntekeväisyyteen, joten pääsemme auttamaan tällä muitakin kuin itseämme.

Alla näkyvät ovat malli- / testikappaleita ja kenttätestien jälkeen ainakin lukkomekanismi tulee lopulliseen versioon muuttumaan.

Kuva

Mutta siis asiaan, eli tämän postauksen tarkoitukseen. Pyytäisin hieman "markkinatutkimushenkisesti" vastaamaan yllä esitettyyn kysymykseen oman ranteen ympärysmitasta. Tämä auttaa meitä suuresti ja tietysti myös teitä, jotta markkinoille tulevat tuotteet ovat kaikkien ranteille sopivan kokoisia. Iso kiitos jo etukäteen!

Toki muilta osin vastailen mahdollisiin kysymyksiin tai kommentteihin.
^sama.
joten pääsemme auttamaan tällä muitakin kuin itseämme.

Tää polli on kyl jo auttanut meikäläisen itsetuntoa, eli kiitos tästä.
En olis mäkään uskonut että pääsen näillä naruilla jakauman moodiin. Eriytetäänkö tästä vertaistukilanka?

On toki mahdollista että paksumpiranteiset miehet ei ehdi panemiselta, sotimiselta ja kilpaurheilulta kirjoittaa vaatteista internetissä.
17 cm naruranne... :(

Täs olis jolleki sosiobiologisen tutkimuksen aihe; missä määrin ranteenpaksuus korreloi epäterveiden tai kunnollisten intressien kanssa.
bowtiepasta kirjoitti:no totta, ei varsinaisesti yllätä et tällaisen "harrastuksen" pariin valikoituu jengiä tiettyjen ominaisuuksien myötä.

Tän takia tutkimus segmentissään lienee parempi kuin mennä "oikeiden ihmisten" keskiarvoilla. :)
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.