^ Kivat Vibergit (ja myös muut ostokset). 2030 on mun makuun täydellinen lesti.

Ostin sellaiset Red Wing wabashat. Yuketenit oli ykkösvaihtoehto, mutta sain todella hyvän diilin ja koko osui just eikä melkein. Reilun kuukauden käytön jälkeen voi ainakin vielä olla tyytyväinen. Vaikka kuulin negatiivisia kommentteja noiden laadusta, ainakin näissä vaikuttais olevan varsin hyvä laatu tuohon hintaansa nähden. 109 € uutena posteineen, ei paha kengistä.

Kuva

Aijai, itseänikin polttelisi juuri tuon tyyppiset saappaat. Varmaankin seuraava suuri hankinta kenkärintamalla. C&J:n Conistonit olisivat graalitasoa, mutta kumpikin noista kelpaisi mainiosti. Täytyy säästää ropojaan tovi.


Minulla oli nuo molemmat listalla, mutta lopulta valinta päättyi AS:n hieman krouvimman ulkonäön vuoksi. Hintaero ei ollut kuin satasen.
MrMan kirjoitti:Marraskuussa kotiutuneita:
RgT
Kuva
Kuva


Tilasitko nää suoraan RgT:ltä vai jostain muualta? Lyhennytitkö lahkeita?

Mulla on kans housut hankinnassa ja mietin miten mahtaa käydä tullien ym. kanssa jenkeistä lähetettäessä.
^Jää salettiin tulliin.
Taitaa valtionkassan pohja pilkottaa, kun stoppaavat näköjään ihan kaiken mikä voisi olla lähelläkään tullausrajaa.
Ihan siis riippumatta siitä mitä "customs declaration" tarrassa lukee.
En edes tilaa mitään Euroopan ulkopuolelta. Aiemmin meni useita juttuja tullin ohi, mutta ei jaksa ottaa riskiä ja ALV/tullimaksujen jälkeen hinta nousee niin kovaksi, että parempi pysyä tullittomalla vyöhykkeellä. Muutenkin nykyään lähes kaikki löytyy Euroopan rajojen sisältä ja postimaksutkin on kohtuullisemmat.

moonshine kirjoitti:^Nätit on.

ty

Erik kirjoitti:Mul on vanhat Wabashat kans. Pitäs ehkä viedä uudelleenpohjattavaks mut muuten kyllä kestäneet kovaa ajoa.

Mukava kuulla.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.