Käväisin Soulissa noin vuosi sitten ja vaikutti, että maassa on tosiaan kytemässä jonkinlainen rättibuumi. Yleisvaikutelmani paikallisesta tuotannosta oli varsin positiivinen. Arvostavat ilmeisesti laatua samalla tavalla kuin Japanin Meren toisella puolella asuvat. Paikalliset panostavat paljon pukeutumiseen ja etenkin sneakermeininki tuntui olevan voimissaan.
uros kirjoitti:(Paskan läpän heittäjät bannataan.)


Sääh, olin jo miettynyt jotain hauskaa siitä demokraattisemmasta tasavallasta. :(
Mä ajattelin ihan oikeasti matkustaa Pohjois-Koreaan, varmaan viimeistään ensi vuonna. Aika ainutlaatuinen kokemus mitä oon käyneiden kanssa jutellu.

Etelä kiinnostelee myös.
Syksyllä tuli käytyä Soulissa ja paikalliset osasivat kyllä paitsi pukeutua, niin erityisesti kännätä. Toisaalta kaikki näyttää hyvältä sen jälkeen, kun poistuu täältä Kiinasta.

Tänä kesänä pitäisi mennä Demokraattisen Kansantasavallan puolelle ellei ydinsota syty. Pakko viedä Nuorelle Johtajalle länsivaluuttaa turismin muodossa.
kaikki varmaan jo totaalisen kyllästynyt mun horinoihin nahkatakeista, mut kyllä TOJ / JC tässäkin ketjussa pitää mainita..

http://johncoppidge.tumblr.com/
http://toj-gallery.com/main.php

Itellä on nyt pari takkia, parempaa laatua en oikein osaa kuvitella tällä saralla, mutta suurimman vaikutuksen teki ehkä kuitenkin se, että pelkillä kehon mitoilla noi teki tyttöystävälle aikalailla täydellisesti istuvan rotsin. Odotusajat tosin tällä hetkellä aika pitkät (n. 4 kk meni omassa tilauksessa).
wanhahko triidi mut.. kesäreissu Souliin varattu, eka kerta Koreassa. Onko jotain must-do/must-see juttuja mitä lonelyplanet ei osaa suositella? Mites paikalliset rättikaupat? where to shop for workwear?
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.