Poistelurintamalla on ollu omalta osalta aika hiljasta pidemmän aikaa, mutta viiden vuoden kellottomuus päätty tänään Archimeden 39h:n toimesta. Outo tunne ranteessa, tuttu tunne lompakossa.

Kuva
Tukholmasta tarttui mukaan Levikset. Unionvillessä säädettiin lahkeen pituus kuntoon odottaessa. Kuvassa ei tosin ole minä. Kuva
Syysvarustelu alkoi tänä vuonna huiveista, merkit vanhoja tuttuja.

Kuva

Barena Venezia Bandana-Pattern Jacquard Scarf


Kuva

Acne Studios Multi Melange Canada Scarf

Seuraavaksi kiikarissa yksi uusi rotsi ja täydelliset chelsea bootsit.
leba kirjoitti:Kuva
^Hyviä hankintoja. Oon kans tuota Suitsupplyn villapaitaa miettiny valkosena, kerro mitä tykkäät, kun saat kotiin asti.


Tää ei oikein vakuuttanut ja lähti palautukseen. Väri oli luonnossa huomattavasti haalistuneempi sininen ja paita oli jo paketista poistettaessa todella nukkaantunut.
Okei, valkosessa tietty värin kanssa vähän eri asia, mutta pitää koittaa etsiä muita vastaavia vaihtoehtoja. Onneksi on Suittarin ilmainen palautus, niin ei toki häviä mitään, vaikka kokeilisikin.
Joo, värin puolesta olisin voinut ton sinisenkin pitää, vaikka ei vastannutkaan tuotekuvia täysin. Nukkaisuus kuitenkin häiritsi sen verran, että ei voi suositella.
Suittarin neuleille kanssa parin tilaus-palautuksen perusteella varovainen epäsuositus. Mallit ovat ihan kivoja, mutta noista samoista ongelmista on kärsitty järjestään.
Vuoden 2013 (?) mallistosta tilasin myös kaksi neuletta: toinen loistava ja toinen kauheeta kuraa hintaan nähden. Toki toimittajat varmasti vaihtuvat, joten jonkinlaista arpapeliä lienee...
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.