Meneekö kauluspaidan alle ? Toisaalta ei varmaan ole tarkoituskaan mennä. H&M alle kympin paidat on siinä käytössä aika hyvä diili.
En itse käytä t-paitaa kauluspaidan alla koskaan, joten en osaa sinänsä sanoa. Riippuu varmaan vähän siitä kauluspaidan fitistäkin, mutta lähtökohtaisesti hankkisin kyllä siihen käyttöön jotain ohuempaa. Nämä luultavasti näkyisivät läpi.

Sain paidan eilen, ei vielä pesukokemuksia - eli niistä myöhemmin.
^Itsellä sama. Käytän pelkästään niitä, eli ovat osa perusuniformua. Hengittävät todella hyvin.

Airismien hieman kiiltävä pinta myös jeesaa, jos on slimmimpää kauluspaitaa.
Pystyttekö muka käyttämään kauluspaidan alla t-paitaa kokematta lämpöhalvausta? Vai onko esim Airism-paita ratkaisu hikoiluun?

Toisaalta olenkin omalaatuinen, kun tulee talvisinkin liian kuuma sisätiloissa kauluspaita+neule päällä.
Asketin paita on kyllä hyvä, ja ainakaan ekan pesun jälkeen ei merkittävää kutistumista ollut havaittavissa. Sanoisin, että sopii hyvin ns. ainoaksi paidaksi eli ei ole ohuimmasta päästä. Plussaa niskalapun ompelusta eli sen saa helposti pois jos häiritsee. Pesulappu on koneommeltu kiinni.
Tilasin kanssa Asketin. Laatu on IMO hyvä. Eikä tuo 30e ole hyvästä made in länsimaat t-paidasta niin hirveästi. Näillä myyntipuheilla: tilaamani Navy M Long on kuitenkin meizzille vähän liian kisakireä. Jos joku haluaa sellaisen, niin nyt irtoaisi Stadista kerran sovitettu hintaan 30e. Privaviestillä tavoittaa.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.