nate kirjoitti:
Maley kirjoitti:
Pitäs melkeen käydä kattomassa löytyskö noita persoleja oulun silmäasemilta.
Ei ollut ainakaan siinä Isokadun liikkeessä. Aurinkolasit oli enintään 30% alessa. En jaksanut sitten niitä paria muuta liikettä käydä tsekkaamassa.


Sama juttu Lahden kaikissa liikkeissä. Persoleja ei edes ollut valikoimissa, sillä myyjän mukaan kyseessä on vain Nissenin ja Instrumentariumin merkki.
Spectator kirjoitti:^Eikö tuohon hommaan ole jo hyvä olla polaroivat linssit? Niistä tulee helposti todella tummat.

Just toi kompromissi on osoittautunut haasteelliseksi eli teknisesti hyvät ja soveltuvat liikuntaan ja muuhun ulkoilmaelämään mutta samalla siistit kadulla. Ulkoisesti pidän tietty paksuista asetaatti ym kehyksistä ja ne ei sitten taas toimi yhtään kovemmassa menossa.


Njoo, periaatteessa näin. Persolilla vaan olis ollu lasei, joissa on lasilinssi ja polarisointi. Costa Del Marilla ois kans joitain malleja, joita vois pitää kuivallakin maalla. Eihän siel merellä niin oo väliä, mut siiiltiiii. Vähän riipii edelleen, selviän.
Kaveri toimii Silmäasemalla töissä ja ainakin Tampereen myymälöistä kaikki loput mitä jäljellä oli lähetettiin pois illalla. Poistui kokonaan valikoimista, niin kehykset kuin aurinkolasitkin.

Joten Tampereelta on ainakin turha enää ettiä. Ja epäilen ettei kyllä enää muissakaan kaupungeissa ole.


Jottei ihan ohi aiheesta mene niin mokoma halfzip-neule tuli hoideltua
Kuva
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.