Pasteur,

I think this event has a value going beyond mere profit. We look forward seeing new faces and everybody interested in these types of products are more than welcome. Looking forward to it!

/Dag Granath
No niin, eli huomenna klo 13 alkaen on ovet auki, joten paikalle vaan...

Näyttäisi tällä hetkellä jopa aurinkoiselta, joten säätkin suosivat.

Vielä pari mainintaa. Mukana siis jo kaikkien tiedossa olevat Saman Amel sekä Italigente.

Valitettavasti Oulun oma poika Tauno ei tällä kertaa pääsekään logistiikkaongelmien vuoksi paikalle, mutta uskon, että olemme löytäneet vähintään pätevän korvaajan.

BOOM!

Kuva

Kuten moni jo tietää, foorumilegendaksi noussut Lean Garments on saanut täydennystä valikoimaansa. Tyylit x LG-collaria ei vielä valitettavasti ole saatavilla, mutta tulevan yhteistyön hengessä pojat ovat kuitenkin paikalla, mukanaan pieni annos uusia popovereita. Uskallan veikata, että nämä tosin saattavat myös mennä käsistä varsin nopeasti...


Ja koska se kaikkia kiinnostaa, todetaan vielä, että tarjoilujen osalta pöydässä tulee olemaan sekä kuplivaa että kirkkaampaa.. Tosin varastot eivät näiden osalta ole loputtomat. Aivan tilan vieressä on kuitenkin anniskeluravintola ja ravintolan terassi, joten janonsa saa jokainen varmasti sammutettua.

Nähdään huomenna!
Vähän harmittaa että huomenna on edessä päiväretki LG:n synnyinsijoille Mansesteriin yo-juhliin ja näyttää siltä, että tulee missattua taas kerran #tyylit-kokoontuminen.
First of all, big thanks to Saman Amel and Italligente. It was a pleasure to meet you! Very interesting stuff.

Secondly, it really was a shame to have such a busy schedule. Didn't have time to shake everyone's hand but it still was nice to meet you all!
Lue lisää alueelta Kehitys ja yleinen tai katso uusimmat viestit.