uros kirjoitti:SS:n paidat? Kokemusta? Mites?


Itse olen nyt ostanut melkein pelkkiä Suittarin paitoja viimesen vuoden aikana. Toisin kun monella niin mitotus osuu kohdalle oikeastaan täydellisesti, joskin niissä mitoissa on eri "fittien" (washed, comtemporary jne..) välillä suht paljon. Kannattaa olla sopivasti läski ja patukka niin istuu.

Sivuhuomiona noissa paidoissa on vähän sitä Suittarin perusongelmaa, eli aika harvoin on hyviä perusmalleja tarjolla. Monesti on vähän liian sprezzat kaulukset tai kuvio.
Paitojen hintoja on laskettu melko tuntuvasti. Hinnat nyt alkaen 59€ vert. 79€ aikaisemmin.

edit: Extra slim fit on näköjään poistettu kokonaan valikoimasta. Unski nyt sun pitää löytää uus go-to paita :D
Jep, tosin ennenhän noi olivat kaikki 69e. Nyt näyttäisivät olevan aika mielivaltaisesti 59e ja 79e. Olettaisin mittojen olevan edelleen kuitenkin samat, eipä noissa omistamissa ESF:ssä ja perus Slim fiteissä ennekään juuri eroja ollut - ne erot olivat lähinnä noiden eri "fittien" (washed, comtemporary jne) välillä.

Onhan tossa muutama aika mukavan kesäinen kangas paidoissa, mutta turhan moni malli on pilattu liian härskeillä kauluksilla.
Havana. Se on se yksi keskisininen jota jengi on ihaillut siitä asti kun s/s 13 kuvia on tullut. En nyt mobiilina saa linkitettyä kuvia.

Oma ensireaktio sama mutta rupesin epäröimään, onko liian out there.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.