Ruggerin Suomen hinnoittelu on tosiaan outoa suhteessa muihin maihin. Oikeastaan ainoa tuote, jonka hinta on järkevällä tasolla, on paidat. 100 euron hinta on aika vakio lähes kaikkialla.

Marjapuuron kusetushinta-näkökulma on aina yhtä virkistävä.
Poistin kans tällasen indigo oxfordin Aukian alesta puoleen hintaan. Erittäin hyvä fitti ja mukavan pehmeää matskua.

Kuva

Itelleni kyllä toimii nuo uudemmatkin mainosvideot, hyvä meininki.
Delaney kirjoitti:
marjapuuro kirjoitti:Pitkälti rahat pois tietämättömiltä -brändi, kuten koko Gant.


Aijaa. No kerro oi tietäjä, millä merkillä leikkaukset, materiaalit, työnjälki ja hinta on aina täydellisessä tasapainossa? Silleen, että tyylivammaiset uskaltaa brändin perusteella ostaa räkiltä melkein mitä vaan eikä kassallakaan oo kyse kusetuksesta? (Äläkä vaan sano että Euro-Uniglo).

Ite en tällaista ihmettä oo toistaiseks löytäny. Esimerkki: oma suosikkini ns. bulkkimerkeistä on J. Lindeberg, Silläkin on kuitenkin joka mallistossa runsaasti tökerön ylihinnoiteltua kamaa, jota en muutenkaan vois kuvitella käyttäväni. "Rahat pois tietämättömiltä" -brändi? Ei mun mielestä. Pitää tietää mitä ostaa. Mut se on tietty monille harmittavan vaikeeta.

Ruggerin vaatteet on Suomessa huvittavan hintaisia eikä laatu oo mitään premium-tasoa, mutta merkki ite ei erotu muusta massakamasta mitenkään huonossa mielessä.



Komppaan edellisiä kommentoijia. Laatu ei aina vastaa mielikuvaa / hintaa, mutta tämä on enemmänkin ominaisuus kuin poikkeus tämän hintaluokan massamerkeissä. Ruggerin rinnalla vastaava haaste on esim. Tiger of Swedenillä ja J. Lindebergillä. Silti garderobista löytyy kaikkia edellä mainittuja merkkejä, ja käytän niitä mielelläni. Paljon on paskaa joukossa, mutta seasta löytyy myös helmiä. Näillä merkeillä tekee jo todella hyvän diilin, jos löytää alennuksella jotain itselleen sopivaa. Mm. ketjussakin puhuttu Luxury Indigo bd on itselläkin usein päällä, ja hintaa paidalle jäi aikanaan 60+ euroa...
Ruggeria myydään niin monessa mestassa netissä, että varsinkaan noita kauluspaitoja ei imo. kannata ostaa täyteen hintaan. Niitä saa jatkuvasti jostain asokselta tai zoo villagesta 50 pinnan alennuksella. Yleisen tason pointtina ehkä myös se, että aika moni asia voi vaikuttaa hinta-laatusuhteeltaan vähän huonolta, jos se pitää käydä poistamassa nimenomaan stockalta.

En kyllä tosin itsekkään maksaisi hunttia noista paidoista, 50 € olen maksanut ja maksan jatkossakin.
Tää on jo old news, mutta Gantin luova johtaja Christopher Bastin on hiljattain jättänyt lafkan. Itsellä ollut tyypistä aina melko kaksijakoiset tunnelmat. Toisaalta median ja ukon oman blogin kautta välittynyt kuva on todella douchey, toisaalta ei käy kieltäminen, että äijä oli ajan hermolla Ruggerin kanssa Heritage- ja Ivy-innostuksen käydessä kuumimmillaan viitisen vuotta sitten.

“I’ve had a tremendous time at Gant. I’m proud of what I brought to the company and where we have taken our creative direction. I feel that my job at Gant is done – it is now time for me to pursue other dreams,” said Bastin.

“Christopher leaves a great footprint and will be missed. I would like to thank him for his passion and contribution. For years he spearheaded our design and has been integral in forming the Gant brand to what it is today,” said Gant CEO Patrik Nilsson in a statement, who added that Bastin’s resignation will have no effect on the company’s ongoing work.

Bastin was lead designer for men’s shirts until 2009. That same year, Bastin became head of design for sub-label Gant Rugger, which he successfully re-launched in 2010 with an entirely new direction, store concept and marketing approach.

As creative director, Bastin played a central role in forming the company’s new overall direction, which was presented on NYFW this September. He also established and curated the “Gant Historical Archives” that comprises thousands of vintage garments, articles and objects related to the brands history.



Joka tapauksessa, tästä se alkanee taas Gantin alamäki:

According to a press release, Gant aims to become a global lifestyle brand by 2020.
Ulsteri kirjoitti:Joka tapauksessa, tästä se alkanee taas Gantin alamäki:

According to a press release, Gant aims to become a global lifestyle brand by 2020.


Näin. Gantilta meille on tainnut tulla viimeaikoina lähinnä ylihintaisia tyynyliinoja kun tuo neiti niistä tuntuu tykkäävän.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.