DressLikeA kirjoitti:^ Pitänee tsekata tuo Sevilla ens viikon reissulla, ainakin tuon mitoituksen ja olkapäätoppausten osalta ja infoan sit.


Tsekkasitko tän? Mitkä fiilikset?
^ No enpä tietenkään. Muistin noista muista malleista kuin tuo Soho kokeilla ainoastaan Copenhagenia ja Havanaa.

Ens viikolla reissu Brysseliin ja nyt näyttää siltä, että pitäis yrittää ehtiä käydä kääntymässä tuolla SS:n liikkeessä, kun nettikaupasta on tuo ulkorotsi omassa koossa loppu. Ehkä silloin muistan, jos käyn :)
No eihän siellä Brysselin liikkeessä oltu koskaan edes nähty koko rotsia... Että se siitä.

Mutta tuon Sevillan testasin.

Sanoisin, että aika paljon samanhenkinen ku Cavalieren uudet puvut, joita on tarjolla esim Saumassa / Schoffassa. Eli olkalinjassa on hivenen toppausta, mutta ei paljoa (slightly padded). Napituspiste varsin hyvä, ei missään tapauksessa liian korkea. Itselleni tuo rotsi tosin oli taas snadisti liian pitkä, mutta normaalikokoisille sanoisin, että aika true-to-size. 46sta sovitin, 44 olis ollu ehdottomasti liian tiukka, 48 taas hartioista liian leveä.

Tuolla ainakin oli siitä sellanen nätti sininen (ei navy, vähän vaaleampi, jota ei näemmä tuolla nettisivulla tietenkään ole tarjolla) väri, peruspuvuksi voisin ehdottomasti suositella.
JKL kirjoitti:Kellään kokemusta tosta Roma-fitistä?


Olen miettinyt samaa. Näyttää todella lyhyeltä ja korkean napituspisteen omaavalta kuvissa, muuten lupaavan tuntuinen.
^ Testasin muuten tota Romaa myymälässä. Istu mulle tosi hyvin, ei liian lyhyt, eikä liian korkea napituspiste. TTS. Harmi, että sitä ei saa missään niissä väreissä mitä tarvis. Seuraava kysymys on, että miten Roma eroaa Havanasta?
Saa nähdä tuleeko Euroopan puolelle jossain vaiheessa noita nyt vaan US-markkinoille suunnattuja juttuja..

Kuten esim tämä "La Spalla"-pukumalli:

Kuva

Kuva

Euron vielä edelleen huonolla kurssilla tonni dollareissa tästä juhankin jo postaamasta parkasta on ehkä vielä liikaa, mutta harkinnassa...

Kuva

Euroopan kauppoihin ei SS:n mukaan oo tulossa (ainakaan siis vielä).
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.