Tarjolla olisi sekalainen seurakunta kylmemmän sesongin vaatetta. Kaikki ovat enemmän tai vähemmän käytettyjä, mutta suuria käytön jälkiä ei löydy. Lisätietoja ja -kuvia jne saa pyytämällä. Mitat ovat käsityönä otettuja, joten voivat sisältää pieniä virheitä. Tarjottavat sijaisevat Tampereen keskustassa ja sopimuksen mukaan sovittaminen on mahdollista.

Kaikki kuvat löytyvät osoitteesta: https://drive.google.com/folderview?id=0B-SkBPpuW3hueHhYMzl5d2UyRkE&usp=sharing

MYYTY Inverallan hiilenharmaa shaalikaulus neule 38 MYYTY

Arvostetun skottivalmistajan lämmin ja laadukas shaalikauluksinen neuletakki puunapeilla. Värinä hiilenharmaa (charcoal), jota luonnehtisin hieman siniseen taittavaksi tumman harmaaksi. Ostettu viime vuonna uutena nettikauppa End:stä. Käytetty vain muutaman kerran ja lähinnä sisällä. Kyseessä on siis vastaava neule: http://www.endclothing.com/inverallan-6a-shawl-cardigan-160542.html

Mitat

Olkasauma-olkasauma: raglan
Kainalo-kainalo: 51cm
Pituus: 67cm
Hiha(selän keskeltä): 88cm

HP: 150e + postit


Gitman vintage harmaa flanellipaita L

Amerikkalaisen paitavalmistajan pehmeä flanellinen nappikauluspaita. Mielettömän pehmeä ja mukava materiaali. Valmistajan oma koko L, mutta Gitmanin mitoitus on tunnetusti melko slim. Ei käytönjälkiä.

Mitat

Olkasauma-olkasauma: 48cm
Kainalo-kainalo: 53cm
Pituus: 74cm
Hiha(selän keskeltä): 89cm

HP: 50e + postit


Brooks Brothers Extra slim fit kauluspaita 15/32

BB:n cutaway kauluksella varustettu viininpunainen gingham-ruudukkoinen kauluspaita.

HP: 20e + postit


Ermenegildo Zengan syksyinen irtotakki 46-48

Italialaisvalmistajan rouhea syksyinen irtotakki paikkataskuilla. Takki on täyttä villaa. Valmistajan merkkaama koko on 48, mutta kapean mitoituksen ansiosta menee varmasti myös 46-kokoiselle herrasmiehelle. Lisäilen mittoja huomenna.

Mitat

Olkasauma-olkasauma: 43cm
Kainalo-kainalo: 49cm
Pituus: 73cm
Hiha(selän keskeltä): 84cm

HP: 50e + postit


T.M. Lewin flanellibleiseri

Ebaystä ostettu myyjän mukaan brittivalmistaja TM Lewinin MtM-palvelun kautta tilattu bleiseri. Takin specsit tukevat tätä esim. toimivat napit hihoissa, monta taskua sisäpuolella jne. Materiaali on paksua tumman sinistä flanellia. Napit ovat jyhkeät palokunta-aiheiset messinkinapit. Rintatasku upotettu ja loput paikkataskuja. Takin kooksi arvioisin 44-46, eli solakalle herrasmiehelle olisi tässä loistotarjous.

Mitat

Olkasauma-olkasauma: 43cm
Kainalo-kainalo: 47cm
Pituus: 70cm
Hiha(selän keskeltä): 83cm

Mitat ovat toki ulkomittoja. Materiaalin paksuuden vuoksi suosittelisin tätä itse pieniä kokoja etsivälle herrasmiehelle.

HP: 50e + postit
Viimeksi muokannut Antzan, 14 Syys 2014, 13:13. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.