Käyttääkö kukaan sisäkenkiä (töissä tms.)? Jos kyllä, niin minkälaisia (esim. chinot + BD + neule yhdistelmän kanssa)?
Onko kenelläkään kokemuksia Barbourin Bond-rotsista eli Commander Dept B? Lähinnä oikean koon kannalta kyselen, koska nettiä kahlaamalla olen huomannut että ihmiset nostavat oudon fitin esille. Ei nappaa ajatus maksaa Itellan ryöstösummia palautuksesta britteihin jos tilaan Endistä tai Stuartseista.

Kuva
^^^ Erilaisia loafereita, lähinnä pennyjä, käytän töissä sisäkenkinä vastaavalla vaatetuksella. Kevyet, ilmavat, eivät juuri purista ja saa helposti jalkaan ja pois.
ritual kirjoitti:Onko kenelläkään kokemuksia Barbourin Bond-rotsista eli Commander Dept B? Lähinnä oikean koon kannalta kyselen, koska nettiä kahlaamalla olen huomannut että ihmiset nostavat oudon fitin esille. Ei nappaa ajatus maksaa Itellan ryöstösummia palautuksesta britteihin jos tilaan Endistä tai Stuartseista.


Kokeilin aikanaan M ja L koot. Ensimmäinen oli rinnasta ja käsistä liian tiukka omaan ≈ 48/50 kroppaan; jälkimmäinen kanitti yhä käsistä ja hihat oli yli 5cm liian pitkät. Siisti rotsi jos koko natsaa.
Täällä muistaakseni jollakin oli Ten C:n kenttätakki; onko tuo tts vai iso/pieni? Onko muita huomioita (pieni rintakehä / lyhyet hihat tms)?
Lueskelin sf:n ketjun Ten C:stä ja fiilikset on vähän kaksijakoiset. Kangasta väitetään samaksi, jota Bentley käyttää convertible-malleissaan, vedenpitävyys on yksi suurista myyntiargumenteista. Veden helmeily takin pinnalta näyttääkin postatuissa videoissa hienolta. Jotkut kuitenkin väittävät, että takit menettävät nämä ominaisuudet aika nopeasti, kangas likaantuu helposti ja normaali kulutus (hankaus) ohentaa materiaalia nopeasti. Lisäksi nappeja on irtoillut, tarranauhat ei pidä ja vetskareissa on ongelmaa. Liekö sf:lle ominaista ylireagointia vai todellisia ongelmia? Joona, taisit postat jo tuohon ketjuun, mutta voisitko kommentoida oman mielipiteesi? Ja toki muidenkin mielipiteet ovat tervetulleita. Rotsit kun eivät ole niitä halvimpia...
Kokeilematta tuon takin materiaalia, mutta ketjut luettuani, haluan yleisesti sanoa, että:

1. Mikään muu kuin pinnoitettu kangas/keinokuitu ei ole 100% vedenpitävä. Eikä edes tarvi, koska täysin vedenpitävä on taas hiostava. Aina joutuu tekemään kompromisseja. Joko pinnoitus pitää uusia tai sitten takki on oikea sadetakki, sadetakin ominaisuuksilla.

2. Punotut takit pitävät uutena paremmin vettä ja vesipisarat helmeilevät pinnassa, mutta kuluminen ja lika vähentää tätä, koska ne rikkovat pisarat ja vesi luistaa huonommin takin päältä. Yleensä mitä enemmän keinokuitua, sitä parempi veden pitävyys. Erilaisilla punoksilla on kuitenkin käytön ja tuntuman kannalta huomattavia eroja. Tämä on käsittääkseni Ten C materiaalin vahvuus.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.