^Ei auttanut nyt yhtään ;)

Hitto että noita onkin tuhat versiota ja tuolta Aspesin sivuilta ei mitään eroa osan malleista välille kyennyt tekemään. Tuo mini lötyi vain keinokuituisena. Ilmeisesti se on kuitenkin vielä hieman lyhyempi helmaltaan kuin tuo Stockan versio joka siis lienee tuo "65 Replica Field Jacket" eli jompikumpi näistä:

http://www.aspesi.com/65-REPLICA/I72199 ... en-jackets
http://www.aspesi.com/65-REPLICA/I72199 ... en-jackets
Se Kanadan armeijan malli (Desafinado) on käsittääkseni malliltaan pisin, Minifield lyhyin.

Edit: Tuota Desafinadoa löytyi aiemmin Stockalta, mutta Hullujen Päivien aikaan taisi olla myyty jo loppuun.
Spectator kirjoitti:Mitoitus lienee ihan sama noissa Stockan ruskeissa kuin muualla myytävissä vihreissäkin rotseissa?

Ei.
"Muovinen" 65 Replica oli pahalla lailla tekokuituisen tuntuinen eli kevyt, kahiseva ja sähköistyvä. Värinä Stockalla vain tumma sininen. Mini Field oli hiekanvärisenä puuvillaisena ja materiaali tuntui hyvältä. Samoin rotsi näytti hyvältä mutta kun veti vartalon kunnolla ryhtiin ja hartiat taakse, veti M-kokoisen rinta ikävästi kireäksi. Sama toistui L-kokoisella vaikka M:kin oli muilta osin riittävän väljä. Tasapaksu vartalo siis sopinee tuon kanssa parhaiten.

Säästyipä taas rahat...
^Tuo sama on toistunut kaikilla kokeilemillani Aspeseilla eli jos omaa fileitä ja/tai pecsejä, niin merkki ei ole oikea valinta.
En tiedä omani mallia, mutta itse olen tykännyt todella paljon. Jokin japanese cotton twill jacket siis kyseessä Mr Porterin kuvauksen mukaan.

Leikkaus on kapea olematta tiukka ja toimii myös vähän enemmän lihaa omaavilla, kun palstan body-hirmulla eli bowtiepastalla on sama takki.
Sulla on luultavasti 65 Replica puuvillaisena. Se ei vetänyt tiukaksi rinnan kohdalta edes M-koossa mutta sitä taas ei ollut puuvillaisena enkä lämmennyt yhtään tekokuidulle.
Onhan tekokuitu nyt aika onneton valinta kenttätakkiin. Sehän sulaa kun Charlie alkaa kylvää napalmia niskaan.

Itselläni on muutaman vuoden vanha Dieselin versio aiheesta. Oikein mainio sen jälkeen kun irroitti ylimääräiset härpättimet ja logot.

Edit:
Diesel Jidop

Kuva
Ei sekoite sinänsä ole ongelma eikä sitä usein edes voi välttää mutta tuollainen 65+35 -esteri ja -amidi on jo kahiseva tekninen vaate tuntumaltaankin. Ei sitä sinistä olisi kenttätakiksi mieltänyt ellei olisi paremmin tiennyt tai lapusta lukenut "65 REPLICA".
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.