Liitetty MTOP-ketjusta. -uros
Pepe kirjoitti:Nätit nuo Carminat.

Bongattu tänään Parabootin Michaelit aasialaisen jäbän jaloissa. Toimi.

Omat setit

Kuva

Kuva

Takki: Aspesi
Neule: NN07 directors cut
Paita: Rugger
Farkut: NN07
Sukat: Uniqlo
Tennarit: Common projects


^Stocka myy Aspesia? Mistä päin löytyy? Voisin ite tyypata tuon fitin myös.
Jep, Stokka on viime syksystä alkaen myynyt Aspesia. Löytyy myös verkkokaupasta.

Oma takki ei tosin ole Stokkalta, vaan kyseessä on parin vuoden takainen puuvillainen malli Mr Porterilta. Muistaakseni tätä kyseistä mallia ei Stokkalla ollut, vaan vihreä oli Desafinado, jossa taskut on asemoitu vinosti.
Pepe kirjoitti:Jep, Stokka on viime syksystä alkaen myynyt Aspesia. Löytyy myös verkkokaupasta.

Oma takki ei tosin ole Stokkalta, vaan kyseessä on parin vuoden takainen puuvillainen malli Mr Porterilta. Muistaakseni tätä kyseistä mallia ei Stokkalla ollut, vaan vihreä oli Desafinado, jossa taskut on asemoitu vinosti.


Kappas. Tuo kokonaan muovinen materiaali on vähän let down. Mitä ne oikein miettii kun tuon hintaiset rätit tehdään jostain polyesteristä? Vai onko noiden keinokuitujen kanssa tapahtunut jotain merkittävää kehitystä myös mukavuuden, tyylikkyyden jne. osalta?

Mulla on Carharttin slimmi kenttätakki joka on muovia mutta se ei tuntunut pahalta kun poistin sen kymmenesosalla tuon Aspesin hinnasta Calirootsin alesta...
Näin on. Just tänään nauroin 6876 X Rohan takkiani, jossa on 100% polyester puuvillafleece-imitaatio puolivuoraus, joka on paremman tuntuista kuin moni aito. Siis siinä on sellainen samantyyppinen käsituntuma, mutta enemmän silkkinen. Vaikea kuvata, mutta hienoa materiaalia, tuntuu kestävän käyttöä myös hyvin.
Eikö esim. Ten C:tkin ole keinokuiduista. Ilmeisen hyvin toimivat, eikä olo taida olla kuin jätesäkki päällä. Pelkästään se, mistä joku vaate on tehty, ei kerro kaikkea sen käyttöominaisuuksista.
^Näin.

Itselle on muodostunut sen sorttinen käsitys, että juurikin tietyt italialaiset / italialaislähtöiset high end -merkit - jo mainittujen ohella vaikkapa Stone Island, CP Company ja Paul&Shark käyttävät edistyneitä, kehittyneitä ja laadukkaita keinokuituja ulkokäyttöön tarkoitetuissa vaatekappelissaan runsaastikin. Malleista / suunnittelun ekstravaganttiudesta / huligaani-konnotaatioista jne. voi olla montaa mieltä muta itselle esim. ei ole ainuttakaan huonosti tehdyn / muovisen oloista Stonarin vaatekappaletta tullut vastaan. En siis omista montaakaan, mutta ystäväpiirisssä noita on vuosien varrella pyörinyt, joten nähtyä ja hiplattua on tultu (LOL).

Ja onhan (osittainen) keinokuituisuus ollut myös tiettyjen vanhojen merkkien / valmistajien vakio ulkoiluvaatteissa, joku 60/40-parka valmistajalta kuin valmistajalta lienee tästä oiva esimerkki (Woolrich, LL Bean, Sierra Designs, Penfield, jne jne). Ja vanhat klassiset brittivalmistajatkin käyttävät keinokuitua - ei mulle ainakaan vielä ole tullut vastaan ainuttakaan täyspuuvillaista Baracuta-harringtonia, Burberry- tai Aquascutum -macia tai pusakkaa jne jne. Enkä ole kokenut että jonkun 30-40 % polyesterisekoitteen takia mainitut takit olisivat jotenkin epämukavia / muovisia / ikäviä käyttää. Näiden kanssa on kutenkin vuosikausia tullut veuhkattua
en tiedä kävikö spectator jo HIPLAILEE stockalla, mutta itse kävin ja ei säväyttänyt.

edit: ten c:n kankaasta:
The jacket fabric-OJJ-is made in Japan and is a knitted nylon/polyestere micro-fibre which is finished exclusively in Italy by Ten c.


http://nomadshop.net/index.php/entry/286
Ten c's jackets use a fabric they've dubbed OJJ — Original Japanese Jersey — that they developed nearly a decade ago. Through an innovative, two-step construction process, they've created a fabric that's ready for big weather, yet exceptionally breathable and soft to the touch.

According to Paul Harvey, half of Ten c's design team, the idea is simple — the more fibres you can weave into a fabric, the more water resistant it becomes. By starting with a nylon core and weaving, washing, re-weaving, and knitting their fabrics, Ten c's managed to achieve a fibre-count that leaves the fabric completely waterproof without any protective coating. And since it's a microfibre jersey, the jackets mold to their wearers' bodies and develop a rich patina through prolonged wear.
Mitoitus lienee ihan sama noissa Stockan ruskeissa kuin muualla myytävissä vihreissäkin rotseissa? En ole käynyt hiplaamassa vielä mutta tuo verkkokaupan väri on turhan ruskea vaikka siinä sanotaankin vihreänruskea. Joo, oon ehkä vanhanaikainen tai jämähtänyt mutta mulle laadukas keinomateriaali vivahtaa just johonkin fleeceen tai teknisiin urheilukamoihin, ei nuhjuisen näköiseen kenttärotsiin. Yksi keinokuituinen, vedenpitävä kenttärotsike tosiaan löytyy jo. Väriero tuskin on vain kuvausolosuhteista johtuva kun ne on erilailla nimettykin.

Keinokuituinen Stockalta:
Kuva

Puuvillainen Trunkilta:
Kuva

Hintahan noilla on about sama eli kallis.

Oliko se irtovuorilla varustettu samaa mallia vai muutenkin tuhdimpaa tekoa/väljempi?
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.