Keskiviikkona pitäis suunnata Amsterdamiin.

Torstaista eteenpäin tiedossa lähinnä poikaporukan ajanvietteitä, mutta jos on hyviä vinkkejä esim ruuan ja juoman suhteen, niin kaikki otetaan vastaan…

Vaatepuolelta tulee luultavasti pysyttyä Oger, SuitSupply jne linjalla.
Ravintoloita

Hotel de Goudfazant - Aambeeldstraat 10 H 1021 KB Amsterdam

Burger Bar - Kolksteeg 2 / Reguliersbreestraat 9 / Warmoesstraat 21

Wok To Walk - Kolksteeg 8 / Warmoesstraat 85 / Reguliersbreestraat 45

Steakhouse Jerusalem - Haarlemmerstraat 117

Kahviloita

Greenhouse

Abraxas

Grey Area

Amnesia

Barneys

///

Toi Goudfazant oli todella jees. Suht haasteellinen päästä sinne, mutta mesta on todella hieno. Vanhaan autokorjaamoon tehty (oh so hipster) rafla. Todella hyvää ruokaa ja fiksut hinnat plus spesiaali miljöö.
Jos oluet yhtään kiinnostaa, niin Beer Temple on kova. Maailmanluokan oluita kaikkialta. Proeflokaal Arendsnestista löytyy taas hollantilaisia pienpanimo-oluita. Ja jos ihan kokonainen pienpanimopubi kiinnostaa, 't IJ löytyy myös kaupungista. Vain Beer Templessa olen tosin itse käynyt, mutta sille ainakin varaukseton suositus. Kuulopuheiden perusteella myös muiden pitäisi toimia.
lawry kirjoitti:Ravintoloita

Hotel de Goudfazant - Aambeeldstraat 10 H 1021 KB Amsterdam


Tästä kiitos ja ehdoton komppaus kehuille.

Hieno mesta, huikea palvelu, hyvä ruoka ja näihin suhteutettuna jopa naurettavan halpa hinta.
PAUW Mannen myös oikein jees Museumpleinin kulmalla. Samalla keikalla voi käydä Tunes Barissa eeppisellä G&T:llä (Conservatorium-hotellissa). Kaupungin parhaat kahvit tarjoaa Sweet Cup Lange Leidsedwarsstraatilla.
Juhannus olisi tarkoitus viettää Amsterdamissa ja maanantai vielä olla siellä. Miten mahtaa tuolla Euroopassa alet käynnistyä? Stonarilla nyt tietty meinasin pistäytyä jos alennukset on käynnissä tai sitten ainakin nuuhkimassa että mitä niiden alettua voisi tilata.
Täällä jotain uusia juttuja? Aamulla tultiin ja tiistai-iltaan asti ois aikaa. Tenue de Nimesin kävin jo selaamassa läpi, mutta ei oikein ollu mitään.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.