Yes, kyseessä näyttää olevan brown suede, itseäni ei nappaa yhtään. Malli toki hieno. Toimii todella hyvin. Double-monk Snuff suedena Alcudia lestissä olisi timanttinen, dainite pohjalle. Aika voittaja kombo, siinä olisi kova katukenkä.

EDIT

voin lähteä tiedustelemaan asiaa Carminan puolelta, hintoja, maksujärjestelyjä, jne. Ajattelin odotella vain DLA:n imputtia Carminan MTO palveluun liittyen.
Jep eli taas kusetuskuvaa Carminalta. En tiedä miksi toi brown suede kuvataan aina täysin väärään sävyyn. Täysin epärealistinen väri tossa kuvassa. Carmina brown suede on tällainen:

Kuva
Konnan kommentit lestien toimivuudesta matalaan räpylään olisivat tarpeen. Itselläni tosiaan olematon instep ja muutenkin matala jalan kaari. Ei nyt kuitenkaan lääketieteellisesti lättänä jalkana, mutta melkein.

Tämän lisäksi jalkaterä on varsin kapea. Jalan levein kohta ei ole päkiä vaan pikemminkin varpaiden kohta.

Joku oikeasti toimiva lesti olisi ihan hauska löytää, koska munkit ovat tällä jalalla jääneet lähinnä ajatuksen tasolle.
^ootko kokeillu Meermin New Reytä tai AE 5-65 lestiä? Mun mielestä Simpson on aika samanlainen istuvuudeltaan.

AE 5-65 lesti. Classic round. Referenssi lesti. Kun olet tässä esim kokoa US 10 / UK 9.
Carmina Simpson. Chiseled toe. Referenssilestiin verrattuna UK 8.5.
Meermin New Rey. Suippokärki. Referenssilestiin verrattuna koko UK 9.
AS 48 lesti. Mikä tää nyt sitten on muodoltaan... Referenssilestiin verrattuna UK 8 ja jos leveät varpaat niin UK 8.5.

Yllä olevat kaikki matalalle jalalle. AE 5-65 on läskeille varpaille varmasti paras, koska se on pyöreä muodoltaan.

Mukit on matalalle jalalle aina kusinen kenkä. Joudun käyttämään omissani tongue padeja ja Meermineissä jopa tuplatonguepadeja+pohjallista, koska kengän kieli munkeissa on lähes 1-1,5 cm edempänä kuin oxfordeissa. Tane vai Joonahan sanoi kanssa, että hänellä oli kanssa joissain munkeissa (en muista merkkiä) kieli edempänä kuin samanlestisissä oxfordeissa. Eli matalassa jalassa se munkki voi kusta, vaikka koko olisi miten oikein, jos valmistaja siirtää kieltä liian eteen.

Mulla on Carminan Simpson derbyt UK 12, Uetam loaferit UK 12 ja Simpson chukkat UK 12.5. 12 koko kiristää aluksi ja on ihan jees venyessään. Otan ihan riskillä seuraavat Carmina munkit UK 12.5 ja pienennän sitten pohjallisella ja tongue padeilla, jos tarve vaatii. Eli ottaisin ennemmin vähän suuremman kuin pienen... varsinkin kun toi Simpson on chiseled ja suippo kärjestä...

Ja tiedoksi että Carminalta EI voi tilata toista jalkaa eri koossa kuin toista, eli pari tulee aina saman kokoisena.
PeteK kirjoitti:voin lähteä tiedustelemaan asiaa Carminan puolelta, hintoja, maksujärjestelyjä, jne. Ajattelin odotella vain DLA:n imputtia Carminan MTO palveluun liittyen.


Kun nyt mainittiin, niin.

Voin olla väärässäkin, mutta oman käsitykseni mukaan Carmina ei hirveän innokkaasti hoitele mto-tilauksia ilman, että siinä on joku (liike / jälleenmyyjä) välissä. Mutta korostan, että tämä ei tarkoita, etteivätkö he ehkä niitä ollenkaan tekisi tai etteikö asiaa kannattaisi tiedustella.

En ole nyt ihan hetkeen asiasta Carminan suuntaan jutellut, mutta Tukholmassa Skoaktiebolagetin Carmina Trunk Show on tänä viikonloppuna. Toivottavaa olisi, että nyt kun ovat saaneet Ruotsin pois alta, niin mahdollisuus olisi tulla myös Suomeen. Kiinnostusta siihen siellä suunnassa kuitenkin oli.

Eli tässä vaiheessa keskitän oman "panokseni" siihen, että tyypit saataisiin Suomeen (toivottavasti nyt sitten alkusyksystä, ennen kesää tätä tuskin tapahtuu) ja sitä kautta tuo mto-järjestelmä ehkä jossain vaiheessa Saumaan pyörimään.

Mutta ei muuta kuin kyselyä Mallorcalle jos halukkaita löytyy, eiköhän sieltä joku jotain vastaa :)
^OK;

laita viestiä Carminalle sunnuntaina ja kyselen mikä homman nimi. Jos ei muuta, niin ymmärtävät ainakin, että Helsingissä on kysyntää MTO -palvelulle Trunk show mielessä pitäen.
PeteK kirjoitti:Tsekkasin juuri Ohituskaistalle -blogin AS:n Snuff Ramsay't. Näytti todella kovilta. Dainite pohjalla toimii hyvin. AS:n MTO palvelu lakkautettu, joten fiksuin vaihtoehto, jonka keksin on Snuff Monkit Carminan Alcudia lestillä. Monta meitä nyt in it (to win it)?

Tänks! Ja näissä ehdottomasti tuo ohut yksinkertainen dainite on se juttu itselle.

Carminan trunkille vahvaa peukkua!
Vaihtoehdot:

1. Suoraan Carminalta. Paras vaihtoehto.
2. SkoAB. Toimii mutta kallis. Munkit tuskin alle 450-500 + rahti.
3. GFW. Toimii ja halpa. Hinta todennäköisesti 320-340 € rahteineen.
Lue lisää alueelta Kimppatilaukset tai katso uusimmat viestit.