Ruggerilla on hyvää peruskamaa, kuten paidat. Tosin nykyään monet merkin jutut on hinnoiteltu erityisesti Suomessa käsittämättömälle tasolle. Lähes 300 euroa ihan tavallisesta neuleesta on merkin vähäinen brandiarvo ja keskitasoisen laatu huomioon ottaen käsittämätön hinta. Sama juttu monien muiden tuotteiden kanssa,

Kuitenkin lafkan bd-paidat ovat oma suosikkini. Lähes ainoita rtw-paitoja, joissa on tarpeeksi pitkät hihat, toimiva kaulus eikä liian tiukka, mutta slimmi fitti.

On vielä pakko mainita, että merkin mainoskampanjat Team Americanosta alkaen ovat olleet todella epäonnistuneita. Jotenkin todella luotaantyöntävää menoa.
Pepe kirjoitti:Ruggerilla on hyvää peruskamaa, kuten paidat. Tosin nykyään monet merkin jutut on hinnoiteltu erityisesti Suomessa käsittämättömälle tasolle. Lähes 300 euroa ihan tavallisesta neuleesta on merkin vähäinen brandiarvo ja keskitasoisen laatu huomioon ottaen käsittämätön hinta. Sama juttu monien muiden tuotteiden kanssa.


Tässä se oikeastaan olikin. Ketjussa tuskin kannattaa vääntää muusta kuin paidoista, koska samaa shittiä löytää muualta halvemmalla ja parempana. Pitkälti rahat pois tietämättömiltä -brändi, kuten koko Gant.
Laatu ei oo kyllä vakuuttanut, sääli sillä esimerkiksi yksi rollneck minkä joskus ostin on leikkauksen ja kuosin puolesta todella jees.
Pitkälti samoilla linjoilla Pepen kanssa – Ruggerin paidat on onnistuessaan ihan jees, tosin fitti ei toimi mulle ihan yhtä hyvin, mutta tätä täällä onkin jo aiemmin tullut puitua. Samaa mieltä myös noista mainoskampanjoista jne.

Mut sen sijaan että nillittäisin tässä yhtään enempää merkin nykylinjasta, niin postataan tähän sen sijaan yks 60-luvun ocbd omista kokoelmista, mikä saattais väreiltään mennä hyvinkin yhteen noiden low-rise dad jeansien ja italo-bumfreezerien kanssa.

Kuva
Viime syksyn mallistossa oli todella komea ja meikäläiselle sopiva "Luxury Indigo HOBD", mutta Stokkan hinta ei innostanut ja sitä ei saa tietenkään mistään järkevämmästä paikasta tilattua Suomeen. Kauluskin mainio, näyttää kuvassa avuttomammalta kuin on.

Kuva
marjapuuro kirjoitti:Pitkälti rahat pois tietämättömiltä -brändi, kuten koko Gant.


Aijaa. No kerro oi tietäjä, millä merkillä leikkaukset, materiaalit, työnjälki ja hinta on aina täydellisessä tasapainossa? Silleen, että tyylivammaiset uskaltaa brändin perusteella ostaa räkiltä melkein mitä vaan eikä kassallakaan oo kyse kusetuksesta? (Äläkä vaan sano että Euro-Uniglo).

Ite en tällaista ihmettä oo toistaiseks löytäny. Esimerkki: oma suosikkini ns. bulkkimerkeistä on J. Lindeberg, Silläkin on kuitenkin joka mallistossa runsaasti tökerön ylihinnoiteltua kamaa, jota en muutenkaan vois kuvitella käyttäväni. "Rahat pois tietämättömiltä" -brändi? Ei mun mielestä. Pitää tietää mitä ostaa. Mut se on tietty monille harmittavan vaikeeta.

Ruggerin vaatteet on Suomessa huvittavan hintaisia eikä laatu oo mitään premium-tasoa, mutta merkki ite ei erotu muusta massakamasta mitenkään huonossa mielessä.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.